60 dkg sertéskaraj, 20 dkg bacon, 6 szelet sonka, 6 gerezd fokhagyma, 15 dkg füstölt sajt, olívaolaj, só, bors.
A sertéshúst megmossuk, majd hat szeletre vágjuk és kiklopfoljuk. Két evőkanál olívaolajba belekeverjük a zúzott fokhagymát, majd a sót és a borsot. Ezzel átkenjük a hússzeleteket és fóliával lefedjük, majd fél órán át pihentetjük. Minden hússzeletre egy szelet sonkát helyezünk. Közben csíkokra vágjuk a sajtot és elosztjuk a húsokon. Majd egyenként feltekerjük őket és baconbe csomagoljuk. Kivajazott tepsibe tesszük és a tetejét megkenjük olívaolajjal, majd 40-50 percen át sütjük 180 fokon. Időközben megforgatjuk, hogy minden oldala jól átsüljön.
80 dkg darált sertéshús (darált hús) 2 db tojás só ízlés szerint bors ízlés szerint petrezselyem ízlés szerint 4 gerezd fokhagyma 1 közepes db vöröshagyma fűszerpaprika ízlé...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűA húst megmossuk és megtöröljük. A fokhagymát megpucoljuk, és kisebb darabokra vágjuk. Egy kisebb késsel mélyebb bemetszéseket ejtünk, és belenyomjuk a fokhagymadarabokat....
Elkészítési idő: 125 perc Nehézség: Közepes200 C-melegítem a sütőt a kizsírozott vas lábasba dobálok mindent és 1ó +15 perc megnézem és lehet enni
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű1. A zsemlét beáztatom, majd kifacsarom. 2. Az apróra vágott hagymát olajon megdinsztelem. 3. Az összes hozzávalót (az olaj kivételével) jól összekeverem és vizes kézzel di...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű