Családireceptkönyv.hu

Sajttal és sonkával töltött karaj baconbe csomagolva


Írta:

Elk. idő: 1.5 óra
Adag: 4 fő
Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


60 dkg sertéskaraj, 20 dkg bacon, 6 szelet sonka, 6 gerezd fokhagyma, 15 dkg füstölt sajt, olívaolaj, só, bors.

Elkészítés:


A sertéshúst megmossuk, majd hat szeletre vágjuk és kiklopfoljuk. Két evőkanál olívaolajba belekeverjük a zúzott fokhagymát, majd a sót és a borsot. Ezzel átkenjük a hússzeleteket és fóliával lefedjük, majd fél órán át pihentetjük. Minden hússzeletre egy szelet sonkát helyezünk. Közben csíkokra vágjuk a sajtot és elosztjuk a húsokon. Majd egyenként feltekerjük őket és baconbe csomagoljuk. Kivajazott tepsibe tesszük és a tetejét megkenjük olívaolajjal, majd 40-50 percen át sütjük 180 fokon. Időközben megforgatjuk, hogy minden oldala jól átsüljön.

Sajttal és sonkával töltött karaj baconbe csomagolva

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Tarja - Batyus sült tarja - OK
Tarja - Batyus sült tarja - OK

1. A tarjaszeleteket kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk. 2. A hagymát vékonyan felkarikázzuk. 3. A sütőt előmelegítjük 200 fokra (légkeveréssel). 4. Pár kanálnyi ol...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Tarja - Tejfölös-gombás tarja - OK
Tarja - Tejfölös-gombás tarja - OK

1. A húst megmosom, szárazra törlöm, sózom, borsozom, majd egyik oldalát megkenem fokhagymakrémmel, a másik oldalát mustárral. 2. A hagymát felszeletelem és lerakom a hússal: e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ditta
Gluténmentes fasirt sütőben
Gluténmentes fasirt sütőben

A kenyérszeleteket áztasd be, majd jól csavard ki. A hagymát és a pritaminpaprikát aprítsd fel (apritógépben), add hozzá a darált húshoz a tojással és a fűszerekkel együtt, majd az...

Elkészítési idő: 20perc+50perc
Nehézség: Könnyű
share
Töltött dagadó
Töltött dagadó

A dagadót alaposan megtisztítjuk és felszúrjuk. 2 db tojást keményre főzünk, majd a héj eltávolítás után apróra vágjuk. A kenyeret vízbe áztatjuk, majd jól kicsavarjuk. A megmosott...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk