1,30 sertés comb
4 fej vöröshagyma
2 evőkanál paradicsom püré
3 teás kanál pörkölt fűszer
fokhagymapor
só,bors,paprika vagy delikát ízlés szerint
olaj vagy zsír
A hagymánkat megpucoljuk,kockára vágjuk,olajon dinszteljük a kockára vágott húst rárakjuk,fehéredésig pirítjuk ,majd a fűszerekkel paradicsom pürével ízesítjük,kicsi vizet öntünk rá és puhára főzzük.
Ha a sima piros paprika helyet füstölt piros paprikával csináljuk nagyon jó ízű lesz a pörköltünk.
Készítsd elő a húst: vágd le a két végéről a vékonyabb, vagy nem egyenletes darabokat (tedd félre, szeleteld fel, ízesítsd kedved szerint. és süsd ki). A lényeg, hogy végül egy egy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst megtisztítjuk, és felcsíkozzuk. 2. A hagymát felaprózzuk, majd olajon megfuttatjuk, pirospaprikát szórunk rá, és felöntjük a csontlével. 3. Ezután hozzáadjuk a húst és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Minden zöldséget tisztítunk, nagyobb darabokra vágjuk. A húst felszeleteljük. 2. Egy nagy és mély tepsit előkészítünk. Beletesszük a zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, összekeve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszegyúrom a fentieket és kisőtöm olajban vagy zsírban :)
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű