1,30 sertés comb
4 fej vöröshagyma
2 evőkanál paradicsom püré
3 teás kanál pörkölt fűszer
fokhagymapor
só,bors,paprika vagy delikát ízlés szerint
olaj vagy zsír
A hagymánkat megpucoljuk,kockára vágjuk,olajon dinszteljük a kockára vágott húst rárakjuk,fehéredésig pirítjuk ,majd a fűszerekkel paradicsom pürével ízesítjük,kicsi vizet öntünk rá és puhára főzzük.
Ha a sima piros paprika helyet füstölt piros paprikával csináljuk nagyon jó ízű lesz a pörköltünk.
Ha hagymával és fokhagymával dolgozol, nem pedig krémmel, akkor le kell a hagymát és a fokhagymát botmixerelni. A darálthúst összekeverjük a pépesített hagyma, fokhagyma kombóval,...
Elkészítési idő: 4 óra Nehézség: KönnyűA húst előkészítjük. Megmossuk és jól lecsepegtetjük. Vékonyra klopfoljuk, majd a széleit bevagdossuk, így sütés közben nem fog felfelé kunkorodni. Ízlés szerint sózzuk, bors...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csülköket mossuk meg(ha kell kicsit perzseljük meg) és rakjuk egy nagyobb fazékba. Engedjünk rá hideg vizet és kezdjük el főzni. Ha felforrt,akkor habozzuk le és adjunk hozzá s...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: Könnyű