1 kg sovány sertéshús
2 hagyma
1 kaliforniai paprika
2 kisebb csilipaprika
1 teáskanál őrölt paprika
fél teáskanál rozmaring
fél teáskanál bazsalikom
1 dl paradicsomlé
só, bors
olaj
A hagymát, a paprikát és a csilit felvagdossuk és kevés olajban megdinszteljük, a felkockázott húst is beletesszük és egy kicsit megpirítjuk. Fűszerezzük és felöntjük a paradicsomlével, majd annyi vizet adunk hozzá, ami ellepi. Lassú tűzön, készre főzzük. Rizzsel, vagy burgonyával tálaljuk.
1. A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és az olajon megdinszteljük. 2. Meghintjük fűszerpaprikával, rátesszük a darált húst, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, és felöntjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés 1. A tokányok alapja a szalonna, amit kockára vágva kisütünk. Minden, ami ezek után következik, változhat, kivéve ezt. 2. A kisült szalonnához adjuk a kockára vágott h...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hússzeleteket kiklopfoljuk. Bepanírozzuk, majd kisütjük. Minden húshoz sütünk egy tükörtojást, ami majd a hússzeletekre rakunk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplikat héjában megfözzük majd hadjuk kihülni. A hússzeleteket fölszeleteljük borssal füszerezzük,én pl vékonyabbra fölszeletelt karajt még kétfele vágtam el mert könyebben...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű