Hozzávalók:
60 dkg sertéskaraj
20 dkg bacon
6 szelet sonka
6 gerezd fokhagyma
15 dkg füstölt sajt
olívaolaj
só, bors
A sertéshúst megmossuk, majd hat szeletre vágjuk és kiklopfoljuk. Két evőkanál olívaolajba belekeverjük a zúzott fokhagymát, majd a sót és a borsot. Ezzel átkenjük a hússzeleteket és fóliával lefedjük, majd fél órán át pihentetjük. Minden hússzeletre egy szelet sonkát helyezünk. Közben csíkokra vágjuk a sajtot és elosztjuk a húsokon. Majd egyenként feltekerjük őket és baconbe csomagoljuk. Kivajazott tepsibe tesszük és a tetejét megkenjük olívaolajjal, majd 40-50 percen át sütjük 180 fokon. Időközben megforgatjuk, hogy minden oldala jól átsüljön.
A legfincsibb karaj recept, az ünnepi alkalmakon is megállja a helyét! Szinte bármilyen körettettel passzol.
Az alapanyagokat a lassú főzőbe elhelyezem, fűszerezem, és felöntöm annyi vízzel, hogy az edény tele legyen. Nyolc óra múlva amikor elkészült,a húst kiveszem, és kocsonyás tálakba...
Elkészítési idő: 8 óra Nehézség: Könnyű1. Vöröshagymát a zsírral üvegesre pirítom, majd a húst fehéredésig keverem hozzáadom a paprikát, felöntöm annyi vízzel, hogy éppen ellepje, sózom és készre zsírjára főzöm. 2....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A főtt csülköt kicsontozzuk, majd a húst hosszúkás, vékony csíkokra vágjuk. 2. A tojást habosra verjük a tejjel (csülöklével), hozzáadjuk a lisztet, a megtisztított és leres...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézÍgy készítsd el: 1. Melegítsd elő a sütőt 90 fokra légkeveréssel. 2. A húst minden oldaláról pirítsd körbe zsiradékon, hogy kérget kapjon, majd fektesd egy nem túl na...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű