80 dkg sertéskaraj
2 dl tejföl
20 dkg gomba
2 db vöröshagyma
1 evőkanál liszt
só, bors, pirospaprika
fokhagyma
petrezselyem
olaj
A húst megmosom, szárazra törlöm, lisztbe forgatom és olajon elősütöm, majd kiveszem a zsiradékból és a kockára vágott hagymát , fokhagymát megpirítom, majd rádobom a felszeletelt gombát megszórom pirospaprikával, borssal , sóval és párolom, visszateszem az elősütött húsokat és felöntöm vízzel, hogy ellepje és puhára párolom. Amikor a hús megpuhult belekeverem a tejfölt és még egyszer átforralom, ha kell utólag megsózom és megszórom apróra vágott petrezselyemmel. Rizzsel, tésztával, nokedlival nagyon finom
1. A tarját felszeleteljük, majd kiklopfoljuk. 2. Fogunk egy tálat, beletesszük a feldarabolt sonkát, gombát, a felaprózott hagymát, a borsót, a petrezselymet, a tojásokat, és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk chili pehellyel, és kevés olajon megsütjük vigyázva, hogy ne szárítsuk ki! A bacont, paprikákat, újhagymát apróra vágj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA nyers pacalt mosást követően 15 percig forró vízben főzzük, majd újra lemossuk és azt követően abáljuk! Az abáló lébe melléteszünk egy fél vagy 1 kisebb fej vöröshagymát egészben...
Elkészítési idő: 200 perc Nehézség: NehézFelszeletelem a csont nélküli tarját ujjnyi vastag szeletekre , picit kloffolom majd enyhén vegetázom. Zabpehelyliszt , tört paprika , só , bors keverékébe forgatom majd sütő papir...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes