1 tasak MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alap
3 szelet (15 dkg) sertéscomb
2,5 dl tejszín
2 evőkanál étolaj
3 szelet sonka
1 evőkanál mustár
3 szelet (pl. gouda) sajt
A húst megmossuk, szárazra töröljük, majd kiklopfoljuk és mustárral ízesítjük. A hússzeletekre ráhelyezzük a sonkát és a sajtot, majd feltekerjük, végül átkötjük. Egy edényben forrósítsunk olajat és megsütjük a hústekercseket, majd félre tesszük őket.
Öntsük az edénybe a tejszínt és adjuk hozzá a MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alapot, keverjük simára és főzzük fel.
Végezetül tegyük vissza a hússzeleteket, hogy átmelegedjenek, majd tálaljuk.
A húst felszeljük, majd kiklopfoljuk. A krumplit megpucoljuk,almareszelővel lereszeljük, és megsózzuk. Amikor levet eresztett kinyomkodjuk, hozzáadjuk a lisztet, a tojást és a f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsgolyókhoz összekeverjük a hozzávalókat, és kisebb gombócokat formázunk. Ezeket serpenyőben sütjük zsiradékon. Ha átpirultak, félretesszük. A serpenyőben visszamaradt zsirad...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A darált húst elkeverjük az apróra vágott szalonnával, a két tojással és a fűszerekkel. 2. Elkészítjük a tésztát: a megfőtt és áttört burgonyához hozzáadjuk a tojásokat, a l...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA sertéstarját egy kissé kiverjük, a szeletek szélét, inas részeit bevagdossuk. 5 gerezd zúzott fokhagymával alaposan bedörzsöljük, szorosan tálba rakjuk, majd leöntjük annyi tejj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű