1 tasak MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alap
3 szelet (15 dkg) sertéscomb
2,5 dl tejszín
2 evőkanál étolaj
3 szelet sonka
1 evőkanál mustár
3 szelet (pl. gouda) sajt
A húst megmossuk, szárazra töröljük, majd kiklopfoljuk és mustárral ízesítjük. A hússzeletekre ráhelyezzük a sonkát és a sajtot, majd feltekerjük, végül átkötjük. Egy edényben forrósítsunk olajat és megsütjük a hústekercseket, majd félre tesszük őket.
Öntsük az edénybe a tejszínt és adjuk hozzá a MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alapot, keverjük simára és főzzük fel.
Végezetül tegyük vissza a hússzeleteket, hogy átmelegedjenek, majd tálaljuk.
Az olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzádobjuk a lereszelt sárgarépát és angol zellert és együtt pirítjuk őket: ez a soffritto. Amikor már kicsit oda i...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA szalonnát kisütjük, majd félretesszük. A zsíron megdinszteljük a vöröshagymát, hozzáadjuk a fokhagymát és a csíkokra szeletelt húst. Fehéredésig pirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk...
Elkészítési idő: 1,5 h Nehézség: KözepesA karajszeleteket kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és megkenjük mustárral. A vöröshagymákat megtisztítjuk, szeletekre vágjuk és karikákra szedjük. A hússzeleteket kevés olaj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA vajat megolvasztom és megpirítom rajta a húst, majd egy kis vízzel puhára főzöm. Fűszerezem. (babérlevél, fehér bors, só) Zöldséget, sárgarépát megpucolom és feldarabolom. Kis s...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű