Hozzávalók:
80 dkg sertéscomb
5-6 fej vöröshagyma
2-3 evőkanál mustár
őrölt fekete bors
só
étolaj
liszt
Elkészítése:
A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, mindkét oldalukat megkenjük mustárral és egymásra téve egy órára a hűtőbe tesszük.
Ha tehetjük a pácolást végezzük el előző nap úgy még ízletesebb és puhább lesz a hús. A vöröshagymát megtisztítjuk, felszeleteljük és karikákra szedjük.
A húst serpenyőben szép pirosra sütjük, egy kevés vizet öntünk rá és puhára pároljuk. A hagymakarikákat belisztezzük és bő forró olajba kisütjük.
Egyszerre mindig csak keveset tegyünk az olajba gyorsabban sül, nem ázik el és így marad ropogós.
Szűrőbe vagy papírtörlőre szedjük és a hússal tálaljuk. Főtt-sült burgonyát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
A húst kiklopfoljuk és elősütjük. A karfiolt a rózsáira szedve előfőzzük. Ha a hús kész, tepsibe tesszük és rápakoljuk a karfiolt. A margarinból, a lisztből és a tejből besamel már...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA sonkát egy éjszakára hideg vízbe áztatjuk. Ezután a megtisztított zöldségekkel együtt egy edénybe tesszük, felöntjük annyi vízzel, ami bőven ellepi, fűszerezzük és fedő alatt las...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst megtisztítjuk, és a csontok mellett darabokra vágjuk. 2. A pác hozzávalóit alaposan eldolgozzuk, és megforgatjuk benne a szárazra törölt husikat, majd 5-6 órára (vagy...
Elkészítési idő: kb. 1 óra Nehézség: KözepesA tarjaszeleteket megmossuk, vékonyra kiklopfoljuk, megsózzuk, borsozzuk, mindkét oldalát bedörzsöljük zúzott fokhagymával és egymásra rakva a szeleteket legalább 1 órán át állni h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű