0.5 TÚRÓ
0,5 L TEJ
20 DKG KCUKOR
1 CS VANILIA CUKOR
2 DB ELŐRE FELVERT TOJÁS
20 DKG BUZADARA
30-DKG ZSEMLE MORZSA
1 TÁBLA CSOKOLÁDÉ AMIT A LEGJOBBAN SZERETTEK.
0.5 TÚRÓ
0,5 L TEJ
20 DKG KCUKOR
1 CS VANILIA CUKOR
2 DB ELŐRE FELVERT TOJÁS A HOZZÁVALÓKAT ÖSSZE FŐZÖM MAJD BELEKEVEREK 20 DKG BÚZADARÁT 4-5 PERCIG FŐZÖM A MASSZÁT KIHŰTÖM MIG HÜL CSOKOLÁDÉT TÖRDELEK KOCKÁKRA EZ LESZ A TÖLTELÉK, A ZSEMLEMORZSÁT CSAK PIRÍTOM SZÁRAZAN .A KIHÜLT MASSZÁBOL KIS GOMBÓCOKAT FORMÁLOK A KÖZEPÉBE CSOKOLÁDÉKOCKÁT TESZÜNK A GOMBÓCOKAT BELE FORGATOM A MORZSÁBA , FOGYASZTÁS ELŐTT MIKRÓBA MELEGÍTEM 1-2 MP AMIG A CSOKI MEGOLVAD .PUSZI JÓ ÉTVÁGYAT .
Az almákat mossuk és hámozzuk meg, majd nagyobb lyukú reszelőn reszeljük le. Nyomkodjuk ki, majd facsarjuk rá a citrom levét, szórjuk rá a fahéjat és a cukrot. (Ha édes az alma, a...
Elkészítési idő: 15+25 perc Nehézség: KönnyűA krumplit enyhén sós vízben, héjában megfőzzük. Kicsit hagyjuk hűlni, majd lehúzzuk a héját és még melegen krumplinyomón átnyomjuk. (Ha nincs krumplinyomónk, akkor lereszeljük.)...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűA tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat a cukorral fehéredésig keverjük, majd hozzáadjuk az olajat és alaposan összedolgozzuk. A fehérjéket csipet sóval keményre felverjük. A liszte...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűEgy edényben a vizet a cukorral felforraljuk. Miután felforrt (és a cukor felolvadt), az edényt levesszük a tűzről. Hozzáadjuk a vajat, a kockára tört csokoládét, majd addig kever...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű