0.5 TÚRÓ
0,5 L TEJ
20 DKG KCUKOR
1 CS VANILIA CUKOR
2 DB ELŐRE FELVERT TOJÁS
20 DKG BUZADARA
30-DKG ZSEMLE MORZSA
1 TÁBLA CSOKOLÁDÉ AMIT A LEGJOBBAN SZERETTEK.
0.5 TÚRÓ
0,5 L TEJ
20 DKG KCUKOR
1 CS VANILIA CUKOR
2 DB ELŐRE FELVERT TOJÁS A HOZZÁVALÓKAT ÖSSZE FŐZÖM MAJD BELEKEVEREK 20 DKG BÚZADARÁT 4-5 PERCIG FŐZÖM A MASSZÁT KIHŰTÖM MIG HÜL CSOKOLÁDÉT TÖRDELEK KOCKÁKRA EZ LESZ A TÖLTELÉK, A ZSEMLEMORZSÁT CSAK PIRÍTOM SZÁRAZAN .A KIHÜLT MASSZÁBOL KIS GOMBÓCOKAT FORMÁLOK A KÖZEPÉBE CSOKOLÁDÉKOCKÁT TESZÜNK A GOMBÓCOKAT BELE FORGATOM A MORZSÁBA , FOGYASZTÁS ELŐTT MIKRÓBA MELEGÍTEM 1-2 MP AMIG A CSOKI MEGOLVAD .PUSZI JÓ ÉTVÁGYAT .
A tojássárgáját habosra verjük, majd hozzáadjuk a diót, a mákot, a sütőport, a mézet és a xilitetet, majd alaposan összekeverjük. Az almát meghámozzuk, lereszeljük, és hőálló edé...
Elkészítési idő:Az epret megmossuk, leszáritjuk, kis darabokra vágjuk, citromlével meglocsoljuk és megszórjuk egy evőkanál cukorral. A sütőt előmelegítjük 175 °C-ra, a muffinformákat kikenjük vaj...
Elkészítési idő:A száraz hozzávalókat a vajjal elmorzsolom. A 2 db tojást kissé felverem, és hozzá öntöm, összeállítom a tésztát. Az apróra vágott aszalt gyümölcsöt és csokit hozzá keverem. Olajos...
Elkészítési idő: 1 óra