• 2 bögre finomliszt (finom)
• 1 bögre cukor (én max 3/4-et használok, lehet barna cukor is)
• 250 ml tej
• 125 ml napraforgó olaj
• 1 db tojás
• 1 csomag sütőpor
1. A lisztet a sütőporral elvegyítjük.
2. A tojást habosra keverjük és hozzáadjuk a cukrot, valamint a tejet és az olajat is.
3. Végül az egészet elkeverjük.
4. Lehet keverni bele mazsolát, csokit, kakaót stb., a tetejére mehet megy is.
4. A muffinformákat kivajazzuk vagy muffinpapírral béleljük.
5. A masszát a formákba öntjük és 175-180 fokon tűpróbáig sütjük. (kb 20 perc).
A sütőt 200 fokra melegítjük. A Xilitet a fahéjjal, a lisztel, a sütőporral és a sóval összekeverjük egy tálba. Egy másik tálba öntjük a joghurtot, a tojást és az olajat és ezt i...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLefőzzük a kávét, és beletesszük a cukrot elolvadni, majd bele keverjük a rumaromát. A pudingot a zacskón található leírás szerint megfőzzük, majd a lábost hideg vízbe állítva leh...
Elkészítési idő: Több mint 60 pe Nehézség: NehézA pudingporokat a tejjel és a cukorral felfőzzük, kihűtjük, majd hozzákeverjük a tejfölt és a rumot. Jól kihabosítjuk. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és 2 cipót formázunk. E...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóiból könnyen nyújtható négy darab lapot sütünk a tepsi hátán, vagy lemezen. A krémhez a pudingot a szokásos módon megfőzzük, majd hozzáadjuk a margarint. A meleg...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Közepes