3 öklömnyi vöröshagyma, 4-5 gerezd fokhagyma, só, bors, 1 kk. mustár, vegeta, kakukkfű, húsleves
A vöröshagymát, és a fokhagymát puhára pároljuk, sózzuk, borsozzuk, mustárral, kakukkfűvel, vegetával ízesítjük, majd felengedjük 1 l húslevessel felforraljuk.
Pirítóssal tálaljuk. Ízlés szerint turmixolhatjuk.
A megmosott húst és csontot egy 7-8 literes fazékba teszem. Felengedem kb. 2,5 liter vízzel, lassan felforralom, a keletkezett habot szűrővel eltávolítom, ilyenkor már hozzáadom a...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A zöldségeket apró kockára megvágva, forró olajon megdinszteljük, hozzátesszük az ugyancsak kockára megvágott húst, még pár percig dinszteljük, paprikázzuk, megszórjuk köménymag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát feldarabolom és az olajon megdinsztelem. A zöldségeket karikákra vágom és hozzáadom a hagymához. Ha kissé megpuhultak, felengedem 2-2,5 liter vízzel, sózom borsozom....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz újhagymát felkarikázzuk, majd elkezdjük dinsztelni az olajon. Picit sózzuk, borsozzuk. A sárgarépát és a zellert gyufaszálnyi darabokra szeleteljük. A hagymához adjuk, majd kiss...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű