Családireceptkönyv.hu

Francia hagymaleves Erika módra


Írta:

Elk. idő: 2 óra
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 öklömnyi vöröshagyma, 4-5 gerezd fokhagyma, só, bors, 1 kk. mustár, vegeta, kakukkfű, húsleves

Elkészítés:


A vöröshagymát, és a fokhagymát puhára pároljuk, sózzuk, borsozzuk, mustárral, kakukkfűvel, vegetával ízesítjük, majd felengedjük 1 l húslevessel felforraljuk.

Trükkök, tippek, praktikák:


Pirítóssal tálaljuk. Ízlés szerint turmixolhatjuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kata
Karfiol krémleves
Karfiol krémleves

A hagymákat megpuhítom a vajon, rádobom a kockára vágott krumplit (+sárgarépa), fűszerezem és felöntöm vízzel. Főzöm, amíg nem forr és beleteszem a leveskockát, illetve a karfiolró...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csorba lestyánnal
Csorba lestyánnal

Csorba 1: két személyre nem tudok adagot , kb 4 személy amit írok kb 30 dkg pulyka vagy disznó hús- bármi, csülökhús, dagadó (olcsóbb is lehet, ha szép)esetleg comb szépen...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Marhahúsleves cérnametélttel
Marhahúsleves cérnametélttel

A húst és a csontot megmossuk, a húst nagyobb darabokra vágjuk. A zöldségeket megpucoljuk, a répát, fehérrépát csíkokra vágjuk, a zellert, karalábét, krumplit, hagymákat, paprikát,...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk