3 öklömnyi vöröshagyma, 4-5 gerezd fokhagyma, só, bors, 1 kk. mustár, vegeta, kakukkfű, húsleves
A vöröshagymát, és a fokhagymát puhára pároljuk, sózzuk, borsozzuk, mustárral, kakukkfűvel, vegetával ízesítjük, majd felengedjük 1 l húslevessel felforraljuk.
Pirítóssal tálaljuk. Ízlés szerint turmixolhatjuk.
A sütőtököt feldaraboljuk és sütőben puhára sütjük. A vajon megdinszteljük a finomra aprított vöröshagymát, amit az elején megszórjunk sóval és a kakukkfűvel. Mikor már üvegesre...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A zöldségeket tetszőleges formára szeleteljük. (Én a répákat karikára, a gombát egész szeletekre, a karalábét és a zellert kis kockákra vágtam.) 2. Kevés olajon megdinszteljü...
Elkészítési idő: kb 45 perc Nehézség: Könnyű1. A karikára vágott répát és a zöldborsót pár ek olajon dinszteltem, majd hozzáadtam a többi zöldséget, fűszereztem, és felengedtem a szükséges mennyiségű vízzel. 2. Amikor me...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéztejfőző gépben :)
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű