3 öklömnyi vöröshagyma, 4-5 gerezd fokhagyma, só, bors, 1 kk. mustár, vegeta, kakukkfű, húsleves
A vöröshagymát, és a fokhagymát puhára pároljuk, sózzuk, borsozzuk, mustárral, kakukkfűvel, vegetával ízesítjük, majd felengedjük 1 l húslevessel felforraljuk.
Pirítóssal tálaljuk. Ízlés szerint turmixolhatjuk.
világos rántás+paradicsom+1 l víz+babérlevél+só+cukor-->felforralom a végén rizs bele :)
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű2 evőkanál olajon megfonnyasztjuk a kétféle hagymát, majd a répát is belekeverjük. 10 perc párolás után hozzáadjuk a burgonyát és a gombát. Rászórjuk a fűszereket, és felöntjük a l...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEzeket ujjnyi vastagságúra feldaraboljuk és olajban vagy zsírban megpároljuk, majd 1 - 1,5 liter vízzel felengedjük. 1 db csirkemellet csíkokra vágunk, beletesszük, valamint tes...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA vöröshagymát és a fokhagymát megpucoljuk, a répát, fehérrépát és a krumplit meghámozzuk, és tetszés szerint karikára vagy kockára vágjuk. A zöldségeket egy fazékba tesszük, felö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű