1/2 bögre finomliszt,
1/4 bögre tej,
1 egész tojás,
1/2 teáskanál sütőpor,
egy csipet só,
két evőkanál méz.
csoki
Szerezzen be pár hurkapálcát is, így könnyebb dolga lesz az étel készítésénél, és enni is mókásabb pálcikáról.
A bunda hozzávalóit egy botmixerrel dolgozza össze, ha túl folyós adjon hozzá még lisztet, ha meg nagyon sűrű, értelemszerűen tejet. Olyasmi állagúnak kell lennie, mint amilyen a nokedli tésztája szaggatás előtt.
Szúrja fel a pálcikára a csokoládét (kis darabokra vágva szerintem jobban néz ki mint egyben), mártsa bele a masszába és tegye a forró olajba addig, amíg a bundája aranybarna lesz. Melegen és hidegen is lehet fogyasztani. Szuperegyszerű, viszont roppantul hizlal és nem is egy olcsó édesség.
A sütőt előmelegítjük 170C fokra. Aprítógépbe tesszük a mogyorót, a porcukrot és a kakaóport. Együtt ledaráljuk – először finom por keletkezik belőle, majd ahogy kioldódik a mogyor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A puhított margarint, az egész tojást és a porcukrot habosra keverem, hozzáadom a kakaóport, a lisztet és a sütőport. 2. Kivajazott, kilisztezett tepsibe öntöm, aztán forrór...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA vízből és a cukorból szirupot főzünk. Kihűtjük, ne forrjon. 25 dkg margarint felolvasztunk benne, ez se forrjon. Kihűtjük, 20 dkg kókusz és 40 dkg tejpor keverékével összedolgoz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa tészta összes összetevőjét egy tálba tesszük, és egyneműre gyúrjuk. Amint összeáll, már jó is! A kész tésztát fóliázzuk be, és tegyük a hűtőbe és pihentessük 10 percen át a tészt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű