1/2 bögre finomliszt,
1/4 bögre tej,
1 egész tojás,
1/2 teáskanál sütőpor,
egy csipet só,
két evőkanál méz.
csoki
Szerezzen be pár hurkapálcát is, így könnyebb dolga lesz az étel készítésénél, és enni is mókásabb pálcikáról.
A bunda hozzávalóit egy botmixerrel dolgozza össze, ha túl folyós adjon hozzá még lisztet, ha meg nagyon sűrű, értelemszerűen tejet. Olyasmi állagúnak kell lennie, mint amilyen a nokedli tésztája szaggatás előtt.
Szúrja fel a pálcikára a csokoládét (kis darabokra vágva szerintem jobban néz ki mint egyben), mártsa bele a masszába és tegye a forró olajba addig, amíg a bundája aranybarna lesz. Melegen és hidegen is lehet fogyasztani. Szuperegyszerű, viszont roppantul hizlal és nem is egy olcsó édesség.
A kekszet összetörjük és hozzákeverjük a vajat, egy 24 cm átmérőjű kerek tortaformába simítjuk és 190 fokon sütjük 10 percen át. A cukrot és a kukoricalisztet egy tálban összekever...
Elkészítési idő: 50 perc8 tojás sárgája + 35 dkg porcukor = habosra keverni 7 evőkanál forróvizet apránként hozzáadni 2 evőkanál kakaót (Holland igaziból 1 is elég) + 1 cs. sütőport 25...
Elkészítési idő:A hozzávalókból közepesen kemény tésztát gyúrunk, kis golyókat formálunk belőle és kis fém mandula formákba nyomkodjuk. Én nem kentem ki a formát vajjal,mert a tészta elég zsíros é...
Elkészítési idő: