A farkat megtisztítom, majd az ízeknél eldarabolom. A zsírban kiolvasztom a felszeletelt szalonnát, majd aranysárgára pirítom rajta az apróra vágott hagymát, majd beleforgatom a fe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA marhahússzeletek mindkét oldalát sózzuk-borsozzuk, majd mustárral szépen bekenjük őket. Egy tálba téve felöntjük olajjal az egészet úgy, hogy az olaj lehetőleg ellepje az összes...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csontos borjuhust jol megmossuk, foni tesszuk, a zoldsegekkel,sargarepa,feher repa,hagyma,zellergumo. Beletesszuk a szemesborsot,sot. Amikort felfott,a tuzet mersekeljuk, es ad...
Elkészítési idő: 2 ora Nehézség: Közepes1. Legjobb hozzá a vesepecsenye széle (pacsni) vagy lábszár. 2. Személyenként fél db hagymát apróra vágunk és forró zsírban megfonnyasztjuk. 3. A húst kockákra vágjuk, megs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű