4 személyre: 8 szelet kalács, 2 tojás, 4 evőkanál mogyorókrém, fél dl tej, porcukor, 5 dkg vaj a sütéshez
Kenjünk meg mogyorókrémmel 4 szelet kalácsot, és fedjük be őket egy üres kalácsszelettel. Verjük fel a tojásokat, adjuk hozzá a tejet. Takaréklángon egy serpenyőben olvasszuk fel a vajat. Forgassuk meg a „kalácsszendvicseket” a tojásban, majd oldalanként kb. 2 perc alatt süssük őket pirosra a vajban.
Előkészítés: 10 perc Sütés: 15 perc
Habosra keverünk 4 tojássárgáját 15 dkg margarinnal, hozzáadjuk a tejben felfuttatott 3 dkg élesztőt, 30 dkg lisztet, és alaposan kidolgozzuk. Két részre osztjuk, egyikkel kibélelü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTészta: A tojás sárgáját a cukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a diót, zsemlemorzsát, sütőport és a tojás felvert habját. Ostyával bélelt tepsibe öntjük. Krém: A cukrot, marg...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA tojásokat ketté választjuk, a sárgáját a "cukorral" habosra verjük, majd robotgéppel hozzákeverjük a vizet, a lisztet, a kakaóport és a sütőport is. A fehérjét kemény habbá verjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz első réteg egy kekszes összegyúrt massza, a kekszet a cukorral ,a vajjal és tejjel összegyúrjuk,annyi tejet adagolunk hozzá,hogy egy jó linzer állagú masszát kapjunk,majd egy te...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű