50-60 dkg burgonya, 1,5-2 dl tej, 4 ek liszt, 1 egész tojás, 1 csipet só
A sütéshez:
5 dl étolaj, só
Körben lehámozzuk a burgonya héját majd megmossuk.
Aztán tovább is körben, vékonyan vágjuk tovább, hogy hosszú forgácsalakokat kapjunk.
Palacsintatésztát készítünk kevés tejből, lisztből, sóból, 1 tojás sárgájából és habbá vert fehérjéből.
A forgácsokat egyenként belemártjuk a tésztába és rögtön bő, forró olajba tesszük és aranysárgára sütjük.
A tésztába a tojáshabot csak közvetlen sütés előtt tesszük.
Papírtörlőre szedjük,kevés sóval meghintjük.
In large saucepan, combine half-and-half, Honey Thyme Mustard, cornstarch, salt and pepper; mix until well blended and cornstarch is dissolved. Stir in potatoes and onion; bring to...
Elkészítési idő:A kínai éttermekből már sokan jól ismerjük a tojásos sült rizst. Igazából otthon is, viszonylag könnyen elkészíthetjük. Kellemesen fűszeres, különleges ízvilágú köret, akár a megsz...
Elkészítési idő: