1 kis tyúk (kb. 1 kg), 5 db csirkefarhát (kb. 1 kg), sárgarépa, zeller, karalábé, 1 db TV paprika, 1 db egész paradicsom, 1 fej vöröshagyma, petrezselyem gyökér, petrezselyem zöldje, levestészta (mi eperlevelet használtunk)
Fűszerek ízlés szerint:
egész bors, lestyán, só, leveskocka vagy vegeta
A megmosott egész tyúkot, a farhátakat hideg vízbe tesszük. Ehhez hozzáadjuk a megtisztított zöldségeket.
Ízlés szerint fűszerezzük, majd felforraljuk. Lassú tűzön, épp csak gyöngyözzön kb 2 - 2,5 órát főzzük, hogy a tyúk is megpuhuljon.
Die gehackte Zwiebel im Topf glasig dünsten und das Hack dazu geben. Mit Salz und Pfeffer würzen. Es kann ruhig etwas mehr Salz und Pfeffer an das Hack, es verliert sich später in...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit kockára vágjuk, és ételízesítős vízben puhára főzzük. Majd egy edénybe leszűrjük, hűlni hagyjuk. A vöröshagymát apróra vágjuk, és pici olajon megfuttatjuk, közben a tört...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy edényben elkezdjük karamellizálni a cukrot és a mézet. Közben az almát meghámozzuk, a magházat kivágjuk, felkockázzuk és meglocsoljuk citromlével, majd az olvadt cukorra dobjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA póréhagymát karikára vágjuk, 1 db gombát felszeletelünk, a többit felkockázzuk, a snidlinget aprítjuk. Egy fazékban olívaolajon megolvasztjuk a vajat, rátesszük a póréha...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű