1 üveg paradicsomlé
1ek liszt+olaj
1 szál zeller
1 kis fej hagyma
tészta
pici só
cukor/édesítő
A lisztből és olajból rántást készítünk. Ráöntjük a paradicsomot és vizet, ha szükséges, beletesszük a zellert és a hagymát. Sóval és cukorral ízesítjük és 15-20 percig főzzük. A végén belefőzzük a tésztát.
A vörös lencsét áztasd be 10 percre forró vízbe. Az apróra vágott hagymát olíva olajon pirítsd meg, közben reszeld le a sárgarépát és ezt is öntsd a hagymára. Együtt párold őket 5-...
Elkészítési idő:A sonkát két darabra vágjuk, és körülbelül 3 liter hideg vízben főni tesszük. Amikor felforrt, a tetejét lehabozzuk. Amikor a sonka megpuhult, kivesszük a levéből, és kockákra vágj...
Elkészítési idő:A hagymát és fokhagymát üvegesre pirítsd a zsíradékon, öntsd fel az alaplével, főzd fél órán keresztül, tedd bele a fűszereket, főzd még negyed órát, tejföllel habard, pirított ken...
Elkészítési idő: