1 kg comb centi vastagra szelve, 1 nagy fej fokhagyma apró kockákra vágva, 2 ek zsir, liszt kb 2-3 ek, só, pirospaprika
Köret:
sósvizbe főtt burgonya
A húst klopfolni sózni lisztbe megforgatni és 2 ek zsirba elősütni.
Pirulásig kiszedni és félretenni míg mind megsül.
A fokhagymát a visszamaradt zsiradékon piritani, épp csak addig míg illata lesz, rá egy jó kanál liszt, ezzel is pirítani majd egy ek pirospaprikával elkeverni felönteni 2-3 dl vízzel.
Sózzuk és felforraljuk. A húsokat beletesszük és készre főzzük-süssük.
Krumplival tálaljuk.
A hússzeleteket megsózzuk, borsozzuk és sima lisztben megforgatjuk. Ezután nagy lábosba olajat teszünk és benne a hússzeleteket elősütjük, tányérra kiszedjük. A visszamaradt olajba...
Elkészítési idő: 1 óraUgyanúgy készül, mint a májashurka, fontos, hogy a vért nem kell megfőzni!
Elkészítési idő:A húst egy tálba rakjuk és a megtisztított, lereszelt burgonyát és zúzott fokhagymát is hozzáadjuk. A tojásokat is belekeverjük, a fűszerekkel és a zsemlemorzsával együtt, majd jól...
Elkészítési idő: