1 kg comb centi vastagra szelve, 1 nagy fej fokhagyma apró kockákra vágva, 2 ek zsir, liszt kb 2-3 ek, só, pirospaprika
Köret:
sósvizbe főtt burgonya
A húst klopfolni sózni lisztbe megforgatni és 2 ek zsirba elősütni.
Pirulásig kiszedni és félretenni míg mind megsül.
A fokhagymát a visszamaradt zsiradékon piritani, épp csak addig míg illata lesz, rá egy jó kanál liszt, ezzel is pirítani majd egy ek pirospaprikával elkeverni felönteni 2-3 dl vízzel.
Sózzuk és felforraljuk. A húsokat beletesszük és készre főzzük-süssük.
Krumplival tálaljuk.
A burgonyákat alaposan megmossuk, és forrásban lévő, sós vízben 10 perc alatt előfőzzük. A darált húst kevés olajon megpirítjuk. A megfőtt burgonyákat meghámozzuk, majd karikára...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA húst fűszerezzük be de előtte irdaljuk be(szélénél,meg közepénél,kisebb vágásokat csinálunk,így nem zsugorodik össze a hús sütés közbe),1-2 órát áll a fűszerben,majd elektromos g...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA krumplit felkarikázom és sós vízben félkeményre főzöm, leszűröm. A karajszeleteket kicsit klopfolom, sózom, borsozom, majd kevés zsíron mindkét oldalát 3-3 percig sütöm. A lecs...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: NehézEgy kis tálban összekeverjük a ketchupot az őrölt római köménnyel, a gyömbérrel meg 5-6 gerezd reszelt fokhagymával. Sózzuk, borsozzuk. Bekenegetjük vele a kisebb darabokra vágott...
Elkészítési idő: 14+1,10 óra Nehézség: Könnyű