50 dkg főtt burgonya
50 dkg darált hús
5 dkg császárszalonna
1 nagy fej vöröshagyma
2 közepes méretű ecetes uborka
2 tojás
1 dl tej
4-5 ek. liszt
Só, bors,
Elkészítése:
A darált húst, a meghámozott főtt burgonyát, a megtisztított vöröshagymát, az uborkát és a császárszalonnát összedolgozom. Az egészet összekeverem a tejjel, a felvert tojással és a fűszerekkel.
Annyi lisztet keverek hozzá, hogy a massza formázható legyen. A masszából nedves kézzel pogácsákat formázok és lisztbe megmártva, kiolajozott tepsibe rakom. Tetejét is megkenem olajjal és előmelegített sütőbe mindkét oldalát megsütöm. Bármilyen saláta illik hozzá.
A karajt 2 szeletre vágjuk, kiklopfoljuk. Sóval, borssal fűszerezzük. A szalonnát 2 vékony szeletre vágjuk, majd bevágjuk. A szalonnát egy serpenyőben kisütjük, k...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűSätt ugnen på 225 °C. Skala och dela alla rotfrukter i bitar. Koka dem i lättsaltat vatten i ca 10 minuter tills de är mjuka. Häll av vattnet. Krossa rotfrukterna med en potatiss...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A karajszeleteket kissé megpofozzuk, és a fokhagymás tejbe fürdetjük egy éjszakán át. 2. Másnap lecsöpögtetjük és bepanírozzuk, ahogy szoktuk, de a zsemlemorzsát megosztjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA sertéshúst, szalonnát,sonkát csíkokra a gombát szeletekre a hagymát apróra vágjuk. Elkészítés: A szalonnát kipirítjuk, rátesszük a vöröshagymát, hozzáadjuk az átnyomott fokhag...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű