8 szelet karaj
8 szelet gépsonka
8 szelet sajt (Trappista)
2 tojás
liszt
zsemlemorzsa
só, bors
1 kg burgonya
0,5 l tej
6-8 dkg vaj
tejföl
olaj a sütéshez
petrezselyemzöld
A húsokat kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
Odatesszük a krumplit főni.
Rátesszük a húsra a sonkát, sajtot, majd laza tekercsbe feltekerjük, majd a szokásos módon bepanírozzuk, és kisütjük.
A kisütött húsok mellé elkészítjük a krumplipürét. Leszűrjük, majd fedő alatt néhány percig hagyjuk kigőzölődni.
A karajba a kolbászt beletöltjük, megkötözzük, hogy a formája megmaradjon. A páclével jól bekenjük, a hagymát fokhagymát összevágjuk a tepsi aljára rakom zsírral kikent jénaiba, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A csülköt előző nap főzzük puhára kb 1,5 óra alatt és hagyjuk a levében kihűlni. Másnap szeleteljük fel fel apró darabokra. A hagymát vágjuk apróra és dinsztel...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA húst mossuk tisztítjuk. A sóval, borssal, kakukkfűvel minden oldalát beszórjuk. Ezután rátesszük a szalonnát, amit apróra kockáztunk. Utána a karikázott paradicsomot és papriká...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA hagymát és a fokhagymát apróra a húst, szalonnát, császárt, sonkát, csemegeuborkát vékony csíkokra vágjuk. A szalonnát kipirítjuk a császárral együtt, hozzáadjuk a hagymát, fokh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű