160 g búza finomliszt, 20 g cukrozatlan kakaópor, 8 g sütőpor, nagy csipet só, negyed teáskanál kínai ötfűszerkeverék*, 170 g jó minőségű étcsokoládé, 55 g vaj, 2 tojás, 50 g kristálycukor, 110 g nádcukor, porcukor a hempergetéshez
Kedves Felhasználónk,
Sajnálattal értesítjük, hogy ennek a receptnek törölnünk kellett néhány elemét, plagizálás miatt. A szerző kérte a tartalom eltávolítását.
A recept linkje:
http://www.gabojsza.hu/2016/12/kinai-otfuszerkeverekes-csokis-pofeteg.html
Sajnáljuk a kellemetlenséget és kérjük máskor csak szabadon felhasználható tartalmakat másoljon.
Csaladireceptkonyv.hu
A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a tejet és az olajat, jól összekeverjük. A lisztet, a vaníliás cukrot, a kakaót és a sütőport is belekeverjük. A tojások...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 180C-ra légkeveréses sütőben, vagy 200C-ra sima sütőben. Előveszünk két tálat. Az egyikben összekeverjük a mákot a nyírfacukorral és a sütőporral. A másikban...
Elkészítési idő: 0,5 Nehézség: KönnyűA piskótát por állagúra törjük, hozzáadjuk a krémport és a két evőkanál instant kávét. Elkeverjük. 00 ml forró kávéban feloldunk 120 g csokoládét, elkeverjük és hozzáadjuk a piskó...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA tojást a cukorral, olajjal jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a tejet. A lisztet, a kakaót és a szódabikarbónát összekavarjuk, és ezt is a tojásos-tejes krémhez keverjük. Egy 20×3...
Elkészítési idő: 1 ó Nehézség: Könnyű