250 g margarin, 100 g porcukor, 1 tojás, 1 kanál víz, 100 g kókusz, fél cs sütőpor, kb 400-500 g liszt, 100 g porcukor a hempergetéshez
A margarint, porcukrot, tojást, vizet, kókuszreszeléket, sütőport és a lisztet összegyúrjuk.
Pici kifliket készítünk (kisebbet, mint a kisujjunk). Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, majd előmelegített sütőben 5 perc alatt megsütjük és porcukorban meghempergetjük.
A darál kekszet a kakaóporral összekeverjük. Ezután egy edényben a margarint, a cukorral és a tejjel összemelegítjük annyira, hogy a vaj és a cukor elolvadjon. Ezt ráöntjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverni ( kézi habverővel szoktam) a hozzávalókat és sütni :)
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFür den Sabayon Weißwein, Orangenlikör, etwas Pfeffer, 30 g Zucker und Eigelb in einen Schlagkessel geben. Mit den Quirlen des Handrührers im heißen Wasserbad (darf nicht kochen!)...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű