kb.15 dkg kelkáposzta (egy nagy fej 6-7 külső levele), 1 nagy fej lilahagyma, pár kocka sült sütőtök, maréknyi kalamata olívabogyó, fél vastaghúsú pirospaprika, 1 csokor friss petrezselyem, finomra aprítva, fél gránátalma magjai (opcionális), 2 evőkanál olívaolaj, csipet (Maldon) só és frissen őrölt bors
Kedves Felhasználónk,
Sajnálattal értesítjük, hogy ennek a receptnek törölnünk kellett néhány elemét, plagizálás miatt. A szerző és kérte a tartalom eltávolítását.
A recept linkje:
http://www.gabojsza.hu/2016/12/meleg-kelkaposzta-salata-sutotokkel-es.html
Sajnáljuk a kellemetlenséget és kérjük máskor csak szabadon felhasználható tartalmakat másoljon.
Csaladireceptkonyv.hu
A húst megmossuk, szárazra töröljük. A húst bedörzsöljük a sóval, borssal, rozmaringgal és zsályával. A forró olajban a csontokkal, a hagymával és a sárgarépával együtt a hús min...
Elkészítési idő: 110 min Nehézség: KözepesFelverjük a barna cukrot a vajjal, tovább verve egyenként hozzáadjuk a tojassárgákat, majd a rumot, a kávélikőrt, a fahéjat, a vaníliáscukrot, a sütőport, utana egy kicsi lisztet,...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KözepesPucoljuk meg, majd reszeljük le, vagy daráljuk le a sárgarépát. Egy tálba mérjük ki a lisztet, sütőport, szódabikarbónát és a fahéjat, keverjük össze. Egy másik tálban a tojásoka...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt melegítsük elő 180 fokra. A pác hozzávalóit keverjük össze egy nagyobb keverőtálban és forgassuk bele a csirkemell darabokat. Fedjük le fóliával és tegyük 20-30 percre a hű...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű