6 csirke felsőcomb, só, bors, olaj, 6-8 gerezd fokhagyma, 2 evőkanál méz, 1 narancs, 4 evőkanál narancslé
A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, és 30 percet állni hagyjuk.
A narancslét a mézzel összekeverjük. A narancsot megtisztítjuk és gerezdekre szedjük.
A combokat a fokhagymával együtt olajozott tepsibe (vagy hőálló tálba) helyezzük, alufóliával letakarjuk, és 200 fokos sütőben 30 percig pároljuk.
A tepsiről levesszük a fóliát, és a combokat megkenjük mézes narancslével. Hozzátesszük a narancsot, visszatoljuk a sütőbe, és pirosra sütjük a húst. Közben egyszer-kétszer még megkenjük narancslével.
Taco Al Pastor – talán az egyik legkomplexebb, egyben legfinomabb. Az autentikus verzió ugyanakkor házilag sajnos szinte kivitelezhetetlen, ugyanis egy olyan függőleges, forgó gril...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa csirkemellet felszeleteltem, bekentem mustárral sóztam őrölt borssal megszórtam majd állni hagytam egy órát a krumplit megpucoltam és vékonyra felszeltem olajban kisütöttem a v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 Szükségünk lesz egy 200 C-os sütőre, de még ne melegítsük elő, korai lenne. Akkor kapcsoljuk be a sütőt, mikor a tojásfehérjével lekenjük a bejgliket. 2 Egy tálba kimérjük a l...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt 180 fokra begyújtjuk, egy-két sütőlemezre vagy tepsire sütőpapírt vágunk. 2. A liszteket, kakaót, porcukrot, szódabikarbónát és a fűszereket elkeverjük. 3. A v...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Közepes