Sertés karaj csont nélkül, trapista sajt szeletelve, só, bors, tojás, liszt, zsemlemorzsa. A körethez rizs vagy sült burgonya.
A karajt vastagabb szeletekre vágjuk majd azt is felénél bevágjuk.Kiklopfoljuk a húst és sajt szeleteket teszünk bele.A húst ráhajtjuk majd hústűvel összetűzzük.Liszt, tojás, zsemlemorzsába forgatjuk.Ezt jó ha kétszer megcsináljuk.Kihűtjük egy kicsit, hogy száradjon a panír majd forró zsírba vagy olajban megsütjük.Köretként sült burgonyát vagy rizst adunk.
A cigánypecsenye tarjából készítve a legfinomabb. Annyi vékony szelet szalonnát szelek amennyi szelet húst készítek, majd bevagdosom őket. A szalonnákat beleteszem egy tányérba é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMossuk meg alaposan a burgonyát, és vágjuk őket félbe. Vágjuk fel a hagymát. Sózzuk és borsozzuk meg a hússzeleteket, majd kevés forró olajon süssünk kérget mindkét oldalukra....
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KözepesA karajszeleteket kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, kevés olajon hirtelen megsütjük mind a két oldalát, és egy tűzálló tálba helyezzük a szeleteket. Tetejükre sonkaszeletet t...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sertés az alap Ha kolbász, akkor alapból mindenki sertésben gondolkozik itthon (és paprikás megoldásban). A sertés majdnem mindegyik része használható kolbászba - amit nem saj...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz