20 dkg lencse, 20 dkg rizs, 10 dkg zöldborsó, 1 fej hagyma, 1 sárgarépa, 1 kávéskanál mustár, 1 db leveskocka, olaj, só, bors, petrezselyemzöldje, 5 dkg reszelt sajt.
A beáztatott lencsét, rizst és zöldborsót külön-külön puhára főzzük és leszűrjük. Az apróra vágott hagymát olajban üvegesre pároljuk, a elszeletelt répát, a lencsét, rizst és borsót beletesszük, hozzáadunk 1 kávéskanál mustárt, sót, borsót és ezt elkeverve kb. 5 percig 1 dl vízben feloldott leveskocka hozzáadásával lassan főzzük, míg a leve elfő. Tálalás előtt reszelt sajttal és apróra vágott petrezselyemzöldjével megszórjuk.
a csokit apróra törjük, majd vízgőz fölött felolvasztjuk, beleszórjuk a sót, hozzáadjuk a sűrített tejet és beleszórjuk a pisztáciát és az aszalt áfonyát, jól elkvererjük. Sütőpapí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bonbon formát kend ki csokival ( beleönteni, vagy egyenként kikenni ) , fejtetőre állítva kicsorgatni a felesleges csokit. Lehűteni. Ha megdermedt, akkor mehet bele a töltelék (...
Elkészítési idő: 3 Nehézség: KözepesA töltelékhez valókat (1 - 6. tétel) összegyúrjuk, a fejes káposztáról a leveleket leszedjük, a középső eret a levélről lefaragjuk. A levelekbe kis maroknyi tölteléket teszünk. A l...
Elkészítési idő: 2 - 3 óra Nehézség: KözepesA hús szeleteket,kevés vízben megpárolom.Teszek kevés olajat,sót,borsot,kicsi fokhagymaport,vegetát és egy póréhagymát karikázok alá. Többször megforgatom,lesütöm,kicsi pirospaprik...
Elkészítési idő: Fél óra Nehézség: Könnyű