1 csomag tészta (25 dkg), 1 vöröshagyma, 60 dkg darált sertéshús, 2 paradicsom, 2 evőkanál paradicsomszósz, bazsalikom, 20 dkg reszelt sajt, só, bors, olaj
A tésztát sós vízben megfőzzük. Az apróra vágott hagymát kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a húst és addig pirítjuk, amíg kifehéredik. A paradicsomszószt hozzáadjuk, öntünk alá egy kevés vizet, fűszerezzük és fedő alatt főzzük. Mikor már majdnem kész, a felaprított paradicsomot is hozzáadjuk. A megfőtt tésztát leszűrjük és kiolajozott tepsibe, vagy hőálló edénybe tesszük, hozzákeverjük a ragut. A reszelt sajttal megszórjuk és 180 fokos sütőben nagyjából 30 percen át sütjük.
A bacon szalonnát apróra felkockázom és az olajon odateszem pirítani. A vöröshagymát is apróra darabolom, hozzáadom és együtt pirítom. Nagyon szeretem az ilyen jellegű ételeket wok...
Elkészítési idő:70 perc Az élesztőt simára keverjük a langyos tejjel, majd hozzáadjuk a lisztet, az olvasztott vajat és a sót. Alaposan összedolgozzuk, majd letakarva fél órát pihentetjük....
Elkészítési idő:A húst vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk és két evőkanál olajon mindkét oldalát pirosra sütjük. Ezután 1 dl vizet aláöntve, félpuhára pároljuk. Amíg a hús párolódik a tésztát for...
Elkészítési idő: