8 nagy gerezd fokhagyma
2 burgonya
2 teáskanálnyi vaj
0,5 dl tejföl
só, bors
friss rozmaring
burgonyát meghámozzuk és felkockázzuk, sós vízben megfőzzük. Majd leszűrjük és egy tálba tesszük, hozzáadjuk a fokhagymát, a vajat és a tejfölt és robotgéppel összedolgozzuk. Fűszerezzük, majd újra összekeverjük és friss rozmaringgal ízesítjük. Húsok mellé kínáljuk!
A friss paradicsomot, a hagymákat, a jalapenot és a fűszereket aprítógépben vagy turmixban dolgozd össze. Öntsd az elkészült mixhez a konzervparadicsomot és a zöld chilit. Keverd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összes hozzávalót egy hőálló edényben melegítjük, majd lassú tűzön kevergetjük addig, míg a cukor teljesen fel nem oldódik (kb. 15 perc). Lefedve állni hagyjuk 10 percig. Miutá...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesKészítsünk egy szószt amely nagyon finom, aromás és bármilyen hús, hal vagy zöldség mellé felszolgálhatjuk és csak néhány hozzávalóra van szükségünk az elkészítéséhez. Tisztítsuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzünk egy húslevest. A hagymát, sárga- és fehérrépát kivesszük, összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a mustárt és a tejfölt. Egy lábasban karamellizáljuk a kristálycukrot, majd felöntjük...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Nehéz