menu

Családireceptkönyv.hu

Fokhagymaszósz


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


8 nagy gerezd fokhagyma
2 burgonya
2 teáskanálnyi vaj
0,5 dl tejföl
só, bors
friss rozmaring

Elkészítés:


burgonyát meghámozzuk és felkockázzuk, sós vízben megfőzzük. Majd leszűrjük és egy tálba tesszük, hozzáadjuk a fokhagymát, a vajat és a tejfölt és robotgéppel összedolgozzuk. Fűszerezzük, majd újra összekeverjük és friss rozmaringgal ízesítjük. Húsok mellé kínáljuk!

Fokhagymaszósz

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Salsa szósz
Salsa szósz

A friss paradicsomot, a hagymákat, a jalapenot és a fűszereket aprítógépben vagy turmixban dolgozd össze. Öntsd az elkészült mixhez a konzervparadicsomot és a zöld chilit. Keverd...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Gingerbread (mézeskalács) szirup
Gingerbread (mézeskalács) szirup

Az összes hozzávalót egy hőálló edényben melegítjük, majd lassú tűzön kevergetjük addig, míg a cukor teljesen fel nem oldódik (kb. 15 perc). Lefedve állni hagyjuk 10 percig. Miutá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Írta: Detty
Petrezselyem szósz
Petrezselyem szósz

Készítsünk egy szószt amely nagyon finom, aromás és bármilyen hús, hal vagy zöldség mellé felszolgálhatjuk és csak néhány hozzávalóra van szükségünk az elkészítéséhez. Tisztítsuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vadas szósz
Vadas szósz

Főzünk egy húslevest. A hagymát, sárga- és fehérrépát kivesszük, összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a mustárt és a tejfölt. Egy lábasban karamellizáljuk a kristálycukrot, majd felöntjük...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk