1kg liszt
1 élesztő
2dl tej
2 doboz kefir de én most fél literes kakukázusi kefirt tettem bele
3 tojás
só
gyurom,kelesztem majd forró olajba sütőm
1. A tojást összekeverjük a tejföllel és a majonézzel, majd hozzáadjuk a lisztet és simára keverjük egy fakanállal. 2. Egy 30 cm átmérőjű teflon serpenyőbe teszünk kb. 2 evőka...
Elkészítési idő: 0.5 óra Nehézség: KönnyűA kaprot mossuk meg és vágjuk apróra. Friss nem lévén, a mélyhűtött is használható, a szárított már nem a legjobb erre a célra. A tojásokat tegyük egy tálba, sózzuk és robotgéppel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztből, a tojásból, a sóból, az átpréselt fokhagymából és a tejből szokásos módon galuskát készítünk. Enyhén sós, forrásban lévő vízbe szaggatjuk, néha megkeverjük...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű