Fél kg mirelit franciasaláta zöldséget megpároltam, villával összenyomkodtam, kicsit hűtöttem, sóztam, ezután kb. 10 evőkanál apró szemű zabpehellyel + 1 tojással összekevertem és apró szemű zabpehelyben forgattam, megformáztam és kókuszzsírban kisütöttem!
Vitamin és ásványi anyagban, rostban, fehérjében gazdag, semmilyen felesleges "üres" kalória nincs benne!
Ha sütőben sütőpapíron sütöm akkor a zabpelyhet beáztatom, mielőtt összekeverem a zöldséggel.
A fűszereket összekeverjük, kis üvegcsébe töltve hűvös, naptól és párától védett helyre tesszük. Hat hónapig használhatjuk húsok és zöldségek ízesítésére. Sült zeller A zellert m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz édesburgonyát, a cukkinit és a hagymát kislyukú reszelővel lereszeljük. (én konyhai mandolint használtam.) Összeforgatjuk a liszttel. A Totu krém extrát összekeverjük a tojással...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyákat héjastól megfőzzük. Pucoljuk, áttörjük. Mikor kihűlt, hozzáadjuk a lisztet, reszelt sajtot, a tojást, sóval, szerecsendióval ízesítjük. Összevágott petrezselyemzölde...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes?A káposzta torzsát kivágjuk és a maradék káposztát felcsíkozzuk. ?Ráhintjük a sót, átforgatjuk ès állni hagyjuk 30 percet. ?Ezután egy edénybe beletesszük az olajat, rátesszük...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű