Fél kg mirelit franciasaláta zöldséget megpároltam, villával összenyomkodtam, kicsit hűtöttem, sóztam, ezután kb. 10 evőkanál apró szemű zabpehellyel + 1 tojással összekevertem és apró szemű zabpehelyben forgattam, megformáztam és kókuszzsírban kisütöttem!
Vitamin és ásványi anyagban, rostban, fehérjében gazdag, semmilyen felesleges "üres" kalória nincs benne!
Ha sütőben sütőpapíron sütöm akkor a zabpelyhet beáztatom, mielőtt összekeverem a zöldséggel.
1. A burgonyát megtisztítjuk, karikákra vágjuk, és egy olajjal kikent tepsibe vagy tűzálló tálba terítjük. 2. Előmelegített sütőben fél óráig sütjük. 3. Közben a szalonnát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit meghámozzuk, hosszában ketté vágjuk, A fél krumplikat szalonna csíkokkal becsavarjuk ( 1 burgonyára 2 szelet kell! ). Tepsibe fektetjük és alufóliával letakarva 250 fo...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűAz élesztőt a tejben a cukorral elkeverem, 15 percre magára hagyom, hogy felfusson. A lisztet mélyebb tálba szitálom, hozzákeverem a sót, a tojást, a felfuttatott élesztőt, és szép...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA zöldségeket tisztítsd meg, vágd apróra, egy tűzálló tálat kenj ki kókuszolajjal és szórd bele a zöldségeket. Sózd, borsozd és önts rá kb 1 dl vizet. Fedd le alufóliával, előmeleg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű