• 24 dkg sertéshúst
• 1 db kisebb vöröshagyma
• 1-2 kk petrezselyemzöld
• 1-2 db tojás
• 2 db főtt tojás
• 2 szelet kukoricakenyér
• 2 kk olaj
• só
• 1 kk őrölt bors
A lemosott sertéshúst ledaráljuk, majd hozzákeverjük a nyers tojást, a beáztatott és kinyomkodott kukoricakenyeret, sót és az olaj felén megfonnyasztott vöröshagymát, őrölt borsot, petrezselymet. Ezután a masszát jól összedolgozzuk, majd a keményre főtt és megtisztított tojásokat a henger alakúra formált húsmasszába tesszük. Ezután az olajjal kikent peremes sütőlemezre helyezzük, vízzel és olajjal megkenjük, meglocsoljuk és megsütjük. A sütéshez a közepes erősség a legmegfelelőbb. A húst sütés közben a levével locsolgatjuk, hogy ki ne száradjon.
1. 1 kg karaj kicsontozva, majd hosszú hegyes késsel közepébe nyílást vágunk. 2. A kemény tojásokat összedaraboljuk, az újhagymát kevés olajon megpároljuk és hozzákeverjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk, a répaféléket és az angol zellert szeleteljük, a hagymát kockára vágjuk. A húsokat megtisztítjuk minden az ételbe nem illő hártyától, és feldarabolj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst a sütés előtti este megkenem a mustárral, és rászórom a fűszer keverékeket. Egy nagyobb serpenyőbe sertés zsírt teszek, majd a tarja minden oldalára kis kérget sütök. Az...
Elkészítési idő: 8 óra Nehézség: KözepesHagymát dinsztelek,rátenni a kockára vágott színhúst,teszek bele vizet és kis sót,borost. Egy negyed evőkanál(kanálhegy) majoránna,kis köménymag,ételízesítő,3-4 gerezd fokhagymát...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes