Hozzávalók:
1 csomag étkezési keksz
2 tasak instant vanília krém
8 dl tej
cukor (amennyi a krémbe kell)
7 evőkanál tejszínhab
A tetejére:
2 evőkanál kakaópor
2 evőkanál porcukor
1 teáskanálnyi vaj
0,2 dl tej
Elkészítése:
A krémet összekeverjük a cukorral, majd a tejjel és felverjük a csomagoláson lévő leírás szerint. Ezt követően belekeverjük a tejszínhabot. Egy süteményformába rakunk egy réteg kekszet, szorosan egymás mellé, majd egy réteg krém következik rá, addig rétegezzük, amíg el nem fogynak az alapanyagok. Közben a tejet felmelegítjük, a kakaót és a porcukrot összekeverjük, kanalanként hozzáadjuk a tejet, hogy sűrű glazúrt kapjunk. A kekszen eloszlatjuk és hűtőbe tesszük. Néhány órán át pihentetjük, majd szeletelhetjük.
1. Keverjük össze a vizet és a sót egy kis főzőedényben, majd állítsuk a hőfokot magasra. 2. Amikor a víz felforrt, a hőfokot vegyük lejjebb, adjuk hozzá a zabpelyhet, majd gyakra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjét a cukorral kemény habnak verjük. A lisztet elkeverjük a sütőporral, majd bele keverjük a diót, és az egészet óvatosan összedolgozzuk a kemény habbal. Egy nagyobb...
Elkészítési idő: 60 Nehézség: KözepesA tésztához a margarint, a porcukrot és a tojás sárgákat összekeverjük. Majd hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a sót és annyi tejet adunk hozzá, hogy könnyen gyúrható legyen. A tés...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézKrém, ez az igazi, kicsit puha :) 30 dkg cukor 2 tojás 3 ek tej 3 ek liszt 3 ek kakaó, Összefőzzük, aztán még melegen 25 dkg vaj Langyos krémmel töltjük a kosárkákat.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű