2 körte
camembert sajt / trappista sajt
darált hús
sűrített paradicsom
100 g bulgur
zöldségkeverék
A körtéket megmossuk, meghámozzuk, hosszában kettévágjuk, majd éles,rövid pengéjű késsel óvatosan eltávolítjuk a magházukat. Egy vízzel teli edénybe tesszük, és kb. 10 perc alatt puhára pároljuk a körtéket. Mikor már puhák a gyümölcsök(ne főzzük szét!), leszűrjük.
A darált húst felrakjuk főni, majd hozzáadunk 1 ek sűrített paradicsomot és egy kis kanál milánói port és egy kevés vizet.
Pár percig tovább főzzük.
Megtöltjük a körtéket a hússal és reszelünk rá sajtot vagy pedig vékony camembert sajt szeletet vágunk rá.
A zöldségkeveréket megfőzzük majd leszűrjük.
200 ml vizet felforralunk és leöntjük vele a bulgurt. 20 percig hagyjuk pihenni. Ha elkészült hozzákeverjük a zöldségeket.
A kuszkuszt elkészítem. Egy tálban felöltöm a kuszkuszt azonos mennyiségű forró vízzel, majd lefedem. Gyorsan elkészül. A csirkemellet felszeleteljük kis darabokra, majd fűszere...
Elkészítési idő: 15 perc-a 8 kanál rizst megmossuk +2 kanál zsiradékon megpiritjuk ,felöntjük vizzel és kis lángon lefedve megfőzzük -a 40 dkg hús+2 apróra vágott hagyma+ 2 kanál zsiradékból pörkölte...
Elkészítési idő: 1ora1. Törjük fel a tojásokat egy tálba. 2. Adjuk hozzá a tejet, verjük fel, majd keverjük bele a lisztet is. 3. Öntsük az egészet sütőpapírral bélelt tepsibe, és szórjuk meg a zölds...
Elkészítési idő: