2 csomag babapiskóta, 4 dl tejföl, 4 dl habtejszín, 2 db citrom reszelt héja, 1 db citrom leve, 9 ek porcukor, gyümölcs a tálaláshoz.
Felverjük a habtejszínt jó keményre.
Egy másik tálban összekeverjük a tejfölt, a citrom héját és levét valamint a porcukrot, majd az így kapott krémet összeforgatjuk a tejszínhabbal Egy 2-3 literes edénybe rétegezzük a citromos habot és a piskótát, de fontos, hogy az aljára és a tetejére krém kerüljön!!!
A tetejét friss gyümölccsel díszíthetjük.
Fogyasztás előtt 2 órát hűtőben kell pihennie!!!! :(
A legjobb, ha korong alakú a babapiskóta, de a másik miatt sem sértődött még meg senki......
A mazsolát egy kis edényben rumba áztatom (kb. egy órán át hagyom benne). A kandírozott gyümölcsöket és a mandulát apróra darabolom. A langyos tejet összekeverem a porcukorral, b...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A tojást a cukorral, a vaníliás cukorral, csipet sóval habosra kikeverjük. 2. A sütőporos lisztet hozzáadjuk, majd a többi hozzávalóval simára keverjük. 3. Vagy sütőpapírral k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához először a vajat fölolvasztjuk majd szobahőmérsékletűre hűtjük.A tejben fölolvasztunk 1 kiskanál cukrot és fölfutatjuk benne az élesztőt.A kelesztő tálba összekeverjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű