Családireceptkönyv.hu

Csokihabos kehely


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 6 pohár
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


500 ml habtejszín, 25 dkg porcukor, 5-6 szem barack, 100 gr csokoládé.

Elkészítés:


A habtejszínt verjük keményre a porcukorral. A barackot pucoljuk meg és nagyobb részét turmixoljuk össze és azt is keverjük a habhoz. A maradékot aprítsuk fel.
A csokit felolvasztjuk és pohárba vagy kehelybe elkezdjük rétegezni. Hab-csoki-darabolt barack-hab-csoki-barack.
A tetejére darabolt barack és olvasztott csoki kerüljön díszítésnek.

Trükkök, tippek, praktikák:


Ezt aztán lehet variálni ezerféle gyümölccsel!!!!!!!

Csokihabos kehely

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Timi
Bejgli
Bejgli

Először a tölteléket készítem el, mert a töltéskor teljesen hidegnek kell lennie. A tejet a cukorral felforralom, majd belekeverem a többi alapanyagot. Teljesen száraz, hideg, gyúr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Levendulás citromos keksz
Levendulás citromos keksz

Egy tálban összekeverem a lisztet, a levendulát, a citromhéjat, a szódabikarbónát és a sót. Egy másik tálban megolvasztom a vajat és a cukorral habosra keverem. A cukros vajas ma...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Regenoros Keksz
Regenoros Keksz

Összegyúrni, két részre osztani. A világos tésztába citromhéjat reszelünk és 1 teáskanál vanilia aromát teszünk. A másik tésztába egy teáskanál karobport. Mindkettőt kinyújtottam...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Gyuszi
LIDó SZELET
LIDó SZELET

A tésztához valókat összekeverjük, és gáz tepsiben tűpróbáig sütjük, majd hagyjuk kihűlni. A párizsi krémhez a tejszínt a cukorral felfőzzük, majd hozzáadjuk a kakaóport és besű...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk