500 ml habtejszín, 25 dkg porcukor, 5-6 szem barack, 100 gr csokoládé.
A habtejszínt verjük keményre a porcukorral. A barackot pucoljuk meg és nagyobb részét turmixoljuk össze és azt is keverjük a habhoz. A maradékot aprítsuk fel.
A csokit felolvasztjuk és pohárba vagy kehelybe elkezdjük rétegezni. Hab-csoki-darabolt barack-hab-csoki-barack.
A tetejére darabolt barack és olvasztott csoki kerüljön díszítésnek.
Ezt aztán lehet variálni ezerféle gyümölccsel!!!!!!!
Egy villával összetörjük a túrót és a többi hozzávalót is hozzákeverjük. A szilikon forma aljába helyezzük a barack szeleteket, majd ráöntjük a túrós masszát. 190 fokon 50 perc...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A kekszet a vajjal összekavarjuk, lekapcsolható oldalú sütőformába simítjuk és 170 fokos sütőben 10 percen át szárítjuk. A citromos joghurtot a porcukorral kikavarj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet a robotképben összeaprítjuk nem túl apróra, úgy, hogy legyenek benne kisebb nagyobb darabok. (Robotgép hiányában tegyük egy tiszta konyharuhába vagy zacskóba és klopfolóv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgyik lapra krém fel rá kirakni a babapiskótát meglocsoljuk rumaromával, krém másik fele lap. Máz: porcukor, citrom lé fényesre keverjük, majd bele a málnaszörp és margarinnal...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes