A fenti összetevőket egy tálba tesszük (a csokoládé kivételével), és jól elkeverjük. (A habfixáló azért szükséges, hogy felszívja a nedvességet.) Miután elkevertük, megfor...
Elkészítési idő: 15-30 perc Nehézség: KönnyűAz alapanyagokat egy tálba tesszük és addig keverjük, amíg krémes állagú tésztát kapunk. Ha nagyon sűrűnek tűnik, adhatunk hozzá még 1 evőkanál tejet. A csomómentes tésztát 1 nagy,...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűA darált kekszet a kakaóporral egy nagy tálban összekeverem.A kockára vágot vajat egy lábasban megolvasztom. Mikor már majdnem folyékonyra olvadt, hozzáadom a cukrot és a tejet, ma...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KönnyűA tejet feltesszük főni.Kimérjük a cukrot és a búzadarát, vaníliás cukrot, sót, majd összekeverjük őket.Mikor forr a tej, takarékra vesszük a tűzhelyet, és folyamatos keverés melle...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű