170 g liszt
1 evőkanál cukor
1/2 kiskanál só
1 tasak sütőpor
1/2 kiskanál fahéj
1/4 kiskanál szerecsendió
1 db tojás
2 evőkanál olaj
240 ml tej
1 nagy alma lereszelve
Keverjük össze a száraz hozzávalókat, majd adjuk hozzá a felvert tojást és a tejet, kavarjuk jól össze. Adjuk hozzá a reszelt almát és még egyszer kavarjuk át.
Forrósítsunk fel egy kevés olajat egy serpenyőben és tegyünk egy merőkanállal a palacsintatésztából bele sülni (vigyázzunk ne tegyünk túl nagy adagot a serpenyőbe, hogy ne ragadjon oda).
Ha megsült vegyük ki és tegyük egy tányérra (a tányérra tegyünk egy szalvétát, hogy felszívja az olajat).
Tálaláskor megszórhatjuk fahéjjal és porcukorral
tojások külön felver habzsákkal tepsibe 12-15 perc
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűösszekeverjük a lisztet, cukrot, vaníliás cukrot, kakaót, sütőport, diót ehhez adjuk hozzá a következő sorrendben: ecet, olaj, víz közepesen folyékony masszát kell kapnunk sütőp...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet a Ramával összekeverjük, belekeverjük a tejport, a porcukrot és a kókuszt. 1 napra hűtőbe tesszük. Golyókat formálunk, a közepébe mogyorót teszünk és kókuszban megforgatj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA 6 tojás fehérjét felvejük a 20 dkg porcukorral ,majd bele a 20 dkg darált dió + 4-5- kanál liszt +1/2 csomag sütőport előmelegitett sütőben tű próbáig sütjük (kb.20 perc) K...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Közepes