menu

Családireceptkönyv.hu

Disznótoros


Írta:

Elk. idő: 1,5
Adag: 4
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


hurka,
kolbász,
zsír,
Burgonya,
vaj,
tejföl,
só,
fehérbors.

Elkészítés:


A hurkát, kolbászt zsírra teszem egy tepsibe és megsütöm. /Utána a maradék piros zsírt leszűröm és nagyon finom kenyérre kenve/
A burgonyát megpucolom, összedarabolom és felteszem főni sós vízben. Amikor megfőtt leszűröm, sózom fehérborsozom, hozzáadom a vajat és a tejfölt és pürésítem. Csemege uborkával tálaltam, de ki mit szeret hozzá.
Jó étvágyat kívánok.

Disznótoros

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Disznóvágás,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Nagy
Kolbász recept
Kolbász recept

A zsírjától leválasztott húst (csak a húst) darálásra előkészíteni feldarabolni, fenti minden fűszert hozzáadni jól összekeverni, végén a fokhagymát is. kb 24 óráig érni hagyni,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dani
Hagymás vér
Hagymás vér

A hagymát ízlés szerint felvágjuk /kocka, félfő, karika/. A zsírt felhevítjük, rádobjuk az egyik hagymát és megdinszteljük, majd lehúzzuk a tűzről és belekeverjük a pirospaprikát...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: András
Tenkei Tata véreshurkája
Tenkei Tata véreshurkája

Ugyanúgy készül, mint a májashurka, fontos, hogy a vért nem kell megfőzni!

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: emaxa
házi kolbász Eta módra
házi kolbász Eta módra

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk