10 kg hús. 24dkg só. 20 dkg édes paprika. 10 dkg erős paprika. 10 dkg fokhagyma. ,2 dkg őrölt bors. 4 dkg kömény.
Össze forralni kihütteni s utánna rá önteni ,naponta forgatni
Elkészítési idő:Megfőzzük a húst, majd ugyanabban a lében a szalonnát, végül a májat. Figyelem, a májat nem szabad túlfőzni! A szalonna főzésekor a víz felszínén úszó zsírt is fel kell használni a...
Elkészítési idő:Itt lakik:békés el kell rabolni baszzuk bele egy vödörbe basszuk rá a tűzhelyre és már lehet is enni
Elkészítési idő: 9999999999999991. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, kevés vajon megdinszteljük. 2. Belerakjuk a felszeletelt májat, majoránnával, kakukkfűvel és borssal fűszerezzük, majd fedő alatt kés...
Elkészítési idő: