10 kg hús. 24dkg só. 20 dkg édes paprika. 10 dkg erős paprika. 10 dkg fokhagyma. ,2 dkg őrölt bors. 4 dkg kömény.
1. A savanyú káposztát kimosom és egy nagy fazékba teszem. 2, A rizst puhára főzöm és lecsepegtetem (használhatok gyors rizst is). 3. A hagymát finomra vágom és egy kanálny...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A tokaszalonnát, szalonnafélét, az apróhúst sós vízben puhára főzzük. 2. A májat nyersen apró lyukú húsdarálón ledaráljuk. 3. Ha a húsfélék puhára főttek, szintén ledará...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hozzávalókat jól összekeverjük, ezután 3 napig állni hagyjuk, de naponta egyszer jól átkeverjük. 3 nap után marha bélbe töltjük. Füstölés után sokáig eláll.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA sonkát kivesszük a csomagolásból, és jól átkenjük a mézzel. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és 30-40 percig sütjük, míg szép aranybarna színe lesz. Közben héjában megfőz...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű