10 kg hús. 24dkg só. 20 dkg édes paprika. 10 dkg erős paprika. 10 dkg fokhagyma. ,2 dkg őrölt bors. 4 dkg kömény.
A krumplit megfőzzük, megpucoljuk. Egy serpenyőbe teszünk zsirt, a krumplit beleszeleteljük. A kolbászokat rátesszük,megszurkáljuk. A paradicsomot, paprikát félbevágjuk, a gombákna...
Elkészítési idő: 1 óra1. A felkockázott húst finom tárcsát többször átdarálom. 2. A masszához hozzáadom a fűszereket és belegyúrom a tejet. 3. A sajtot felkockázom és belekeverem. 4. Bélbe l...
Elkészítési idő:1. Legjobb hozzá a tokaszalonna, vagy a hasaalja, de finom a császár is. 2. A szalonnát sóval bedörzsölöm, és néhány napig állni hagyom, hogy a só, jól átérje. 3. A sózott...
Elkészítési idő:A zsírjától leválasztott húst (csak a húst) darálásra előkészíteni feldarabolni, fenti minden fűszert hozzáadni jól összekeverni, végén a fokhagymát is. kb 24 óráig érni hagyni,...
Elkészítési idő: