10 kg hús. 24dkg só. 20 dkg édes paprika. 10 dkg erős paprika. 10 dkg fokhagyma. ,2 dkg őrölt bors. 4 dkg kömény.
1. 2 kg felkarikázott burgonyát és fél kg hagymát felkarikázok és meghempergetem sós-paprikás lisztben. 2. Egy nagyobb tepsibe fektetem a hurkákat, kolbászokat, közéjük helyeze...
Elkészítési idő:1. A vegyes sertéshúst és a szalonnát közepes lyukú tárcsán ledarálom. 2. Összekeverem a fűszerekkel, a sóval, a borssal, a paprikával, a szegfűborssal és a zúzott fokhagymával...
Elkészítési idő:Egy kg sertés vagy csirke máj,, bármely meg felel,, egy kg zsír szalonna, egy kg sertés hus, egy kg hagyma, fűszerek ízlés szerint, só, fehér bors, fahéj, szerbors, kevés majoránna...
Elkészítési idő:A hagymát ízlés szerint felvágjuk /kocka, félfő, karika/. A zsírt felhevítjük, rádobjuk az egyik hagymát és megdinszteljük, majd lehúzzuk a tűzről és belekeverjük a pirospaprikát...
Elkészítési idő: 25 perc