menu

Családireceptkönyv.hu

Kolbász Nagyszülő


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


10 kg hús. 24dkg só. 20 dkg édes paprika. 10 dkg erős paprika. 10 dkg fokhagyma. ,2 dkg őrölt bors. 4 dkg kömény.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Disznóvágás,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: emaxa
hagyományos kocsonya
hagyományos kocsonya

A feldarabolt körmöt, a füstölt csülköket már előző nap beáztatom, alaposan megkapargatom, akár többször is átmosom. Erre szükség van egyrészt azért, hogy nehogy koszos maradjon,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tibor
Mustárleves véreshurkával
Mustárleves véreshurkával

Igazán pikáns levesrecept ez, amúgy a mustár és a hurka nem állnak túl távol egymástól. Ez adta az alapötletet. Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így! A mustárt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Parizer - OK
Parizer - OK

1. Jól összekeverjük az összes hozzávalót. 2. Veszünk egy sütőpapírt. Ráhalmozzuk a húsmasszát. Feltekerjük kolbász formára, majd beletekerjük a lezárt sütőpapírt ezüstpapírba....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dani
Karácsonyi sonka sülthagymás édesburgonyával
Karácsonyi sonka sülthagymás édesburgonyával

A sonkát kivesszük a csomagolásból, és jól átkenjük a mézzel. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és 30-40 percig sütjük, míg szép aranybarna színe lesz. Közben héjában megfőz...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk