10 kg hús. 24dkg só. 20 dkg édes paprika. 10 dkg erős paprika. 10 dkg fokhagyma. ,2 dkg őrölt bors. 4 dkg kömény.
A feldarabolt körmöt, a füstölt csülköket már előző nap beáztatom, alaposan megkapargatom, akár többször is átmosom. Erre szükség van egyrészt azért, hogy nehogy koszos maradjon,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűIgazán pikáns levesrecept ez, amúgy a mustár és a hurka nem állnak túl távol egymástól. Ez adta az alapötletet. Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így! A mustárt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Jól összekeverjük az összes hozzávalót. 2. Veszünk egy sütőpapírt. Ráhalmozzuk a húsmasszát. Feltekerjük kolbász formára, majd beletekerjük a lezárt sütőpapírt ezüstpapírba....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sonkát kivesszük a csomagolásból, és jól átkenjük a mézzel. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és 30-40 percig sütjük, míg szép aranybarna színe lesz. Közben héjában megfőz...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű