- 2 kg toka szalonna
- 3 kg tüdő
- 3 kg máj
- 3 kg apróhús
- 7 kg fej
- 2,5 kg rizs
- 20 dkg só
- 7 dkg őrölt fekete bors
- 9 evőkanál majoránna
- 1 kg hagyma
- 5 teáskanál őrölt pirospaprika
A hús alapanyagokat leabálom, majd ledarálom. A darált anyag kb 14 kg
A rizst előfőzöm, majd összekeverem a darált anyagokkal, és a fűszerekkel.
A jól átgyúrt masszát sertésbélbe töltöm, majd forró vízbe teszem, és leabálom.
A kihűlt hurkákat lefagyasztom.
1. A savanyú káposztát kimosom és egy nagy fazékba teszem. 2, A rizst puhára főzöm és lecsepegtetem (használhatok gyors rizst is). 3. A hagymát finomra vágom és egy kanálny...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A disznó fejet, a csülköt, a nyelvet, a bőrkével, hagymával, sóval nagyon lassú lángon felrakom, amit addig főzök, amíg a csontról le nem jön a hús. 2. Hagyom hűlni majd las...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Vettem 70 dkg disznóhúst, 20 dkg szalonnát és 50 dkg marha hátszínt, valamint még 3 méterhosszú és 4 centi átmérőjű műbelet. 2. A húsdarálóval ledaráltam, az egészet egy nag...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézItt lakik:békés el kell rabolni baszzuk bele egy vödörbe basszuk rá a tűzhelyre és már lehet is enni
Elkészítési idő: 999999999999999 Nehézség: Nehéz