10 kg darált sertéshús
5 kg áttört, főtt burgonya, hidegen
4 l forralt (v. tartós) tej
4 kg darált zsírszalonna
50 dkg só, a recept szerint, de kevesebb kell!!!
Bors , fokhagyma, paprika ízlés szerint.
A hozzávalókat jól összekeverjük, ezután 3 napig állni hagyjuk, de naponta egyszer jól átkeverjük.
3 nap után marha bélbe töltjük. Füstölés után sokáig eláll.
A húst, nyelvet, tüdőt bő vízben megfőzzük, majd kihűtjük. A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, majd megpirítjuk. A rizset megfőzzük. A nyers májat, a kihűlt húst, nyelvet, tüd...
Elkészítési idő:A májat nyers májat egyharmadrész abált szalonnával ledaráljuk. Fűszereket adunk hozzá izlés szerint.Abalével pépesre dolgozzuk a maszát, feltöltjük. A feltöltött hurkákat forró a...
Elkészítési idő: