- 10 kg darált kolbászhús
- 22 dkg só
- 3 dkg őrölt fekete bors
- 8 dkg őrölt pirospaprika
- 5 dkg fokhagyma
- 5 dl víz
- 10 gr szerecsendió virág
Alapanyagokat alaposan össze kell gyúrni, majd vékony kolbászbélbe tölteni.
Alapanyagokat alaposan össze kell gyúrni, majd vékony kolbászbélbe tölteni.
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű1. A felkockázott húst finom tárcsát többször átdarálom. 2. A masszához hozzáadom a fűszereket és belegyúrom a tejet. 3. A sajtot felkockázom és belekeverem. 4. Bélbe l...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tokaszalonnát és a májat puhára főzzük. 2. A főtt tokaszalonnát ledaráljuk, a főtt májat szitán áttörjük. 3. A vöröshagymát lereszeljük, zsíron megfonnyasztjuk, kellőe...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA májat nyers májat egyharmadrész abált szalonnával ledaráljuk. Fűszereket adunk hozzá izlés szerint.Abalével pépesre dolgozzuk a maszát, feltöltjük. A feltöltött hurkákat forró a...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes