Családireceptkönyv.hu

Házi debreceni


Írta:

Elk. idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 10 kg darált kolbászhús
- 22 dkg só
- 3 dkg őrölt fekete bors
- 8 dkg őrölt pirospaprika
- 5 dkg fokhagyma
- 5 dl víz
- 10 gr szerecsendió virág

Elkészítés:


Alapanyagokat alaposan össze kell gyúrni, majd vékony kolbászbélbe tölteni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Disznóvágás,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Grillkolbász - OK
Grillkolbász - OK

1. A hagymát megpucoljuk és felvágjuk. 2. A zsíron üvegesre pirítjuk, amikor majdnem kész, hozzádajuk a fokhagymát. 3. Ha kész, félrehúzzuk, és belekeverjük a cukrot, a szegf...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Virsli - OK
Virsli - OK

1. A hozzávalókat 10 kg bécsi típusú virslihez adom meg, ha frankfurtit akarunk egyszerűen vegyünk disznóhúst a marha helyett is. Ilyen mennyiséget otthon csak kisebb adagokban tud...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Soproni pecsenyezsír - OK
Soproni pecsenyezsír - OK

1. Egy kiló zsírban kisütünk fél kiló darabokra vágott hagymát. 2. Mielőtt a barnára sült hagyma odaégne, leszűrjük a forró zsírról, húsdarálóban ledaráljuk, majd visszatesszük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csevapcsicsa
Csevapcsicsa

1. Minden hozzávalót alaposan el kell keverni és egy éjszakára be kell rakni a hűtőbe, hogy összeérjenek. 2. Az összeállt húst helyezd bele a kütyübe, majd nyomd ki belőle. 3....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk