Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Kolbász


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1,5-kg hushoz
2-ek asztali só
2-ek őrölt bors
1-ek őrölt kömény
1-fej fokhagyma törve
3-ek őrölt paprika
1-késhegynyi szerecsen dió
2-dl víz

Elkészítés:


A fokhagymát a vízben áztazva keverük az anyaghoz két háromször alaposan össze dagasztjuk töltés előtt

Kolbász

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Disznóvágás, Egyéb ételek, Konyhai praktikák, Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Dagadó - Kolbásszal töltött dagadó - OK
Dagadó - Kolbásszal töltött dagadó - OK

1. A dagadót felvágjuk és megtöltjük a kolbászhússal és összevarrjuk. 2. Kívülről bekenjük mindenhol piros arannyal. 3. A hagymát megpucoljuk karikára vágjuk és a sütő zacskó...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Darált - Töltött krumpli - OK
Darált - Töltött krumpli - OK

1. Megpucoljuk a krumplikat, majd a krumplifúróval kifaragjuk a belsejét. 2. A krumpli belsejéből egy csigaformát kapunk. 3. A darált húst előkészítjük fasírtnak, majd a kr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Karaj - Paplanos karaj - OK
Karaj - Paplanos karaj - OK

1. A karajszeleteket vékonyra kiklopfoljuk. 2. A fokhagymát belereszeljük az olívaolajba, sózzuk és ezzel kenjük meg a hússzeleteket. 3. A burgonyát megfőzzük, majd krumpli...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Lellei aprópecsenye
Lellei aprópecsenye

A húst szeletekre, majd csíkokra vágjuk. Nagyobb serpenyőbe tesszük, öntünk rá étolajat, megszórjuk egy teáskanálnyi fűszerkeverékkel, és összesütjük. A hús idő közben levet enged,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk