1,5-kg hushoz
2-ek asztali só
2-ek őrölt bors
1-ek őrölt kömény
1-fej fokhagyma törve
3-ek őrölt paprika
1-késhegynyi szerecsen dió
2-dl víz
A fokhagymát a vízben áztazva keverük az anyaghoz két háromször alaposan össze dagasztjuk töltés előtt
Egy személyre kb. 15-20 dkg hurkát számolj. A hurkát sütőben, egy nagyobb tepsiben a legegyszerűbb sütni. Ehhez melegítsd elő a sütőt légkeveréssel 170 fokra, légkeverés nélkül 18...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst szeletekre vágjuk, enyhén kiverjük. Megsózzuk, borsozzuk, liszbe forgatva serpenyőben megforrósított olajon mindkét oldalát pirosra sütjük, majd lefedve félretesszük. A v...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Közepes1. A húst egyenlő kockákra felvágjuk, a hagymát apróra felkockázzuk. 2. A forró zsírba beletesszük a húst, és kevergetve pörköljük, amíg a levét, amit enged, elfövi. 3. Ami...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA kolbászt sírpapírba jó alaposan becsomagolom és kb 750w-on fél perc alatt megsütöm Ha jó alaposan becsomagoltuk a kolbit, akkor egy csepp zsír sem lesz benne, így főtt tojássa...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű