Családireceptkönyv.hu

Kolbász


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1,5-kg hushoz
2-ek asztali só
2-ek őrölt bors
1-ek őrölt kömény
1-fej fokhagyma törve
3-ek őrölt paprika
1-késhegynyi szerecsen dió
2-dl víz

Elkészítés:


A fokhagymát a vízben áztazva keverük az anyaghoz két háromször alaposan össze dagasztjuk töltés előtt

Kolbász

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Disznóvágás, Egyéb ételek, Konyhai praktikák, Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Krilla
Virsli,felvágott Benedek Sarolta
Virsli,felvágott Benedek Sarolta

Nagyjából 2 rész húshoz 1 rész lét adjál, de ez szabadon, ízlés szerint variálható, mert a zselatintól így is, úgy is kemény és és szeletelhető lesz. Minél kevesebb a lé, annál mas...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csikós tokány
Csikós tokány

A kockára vágott füstölt szalonnát lepirítjuk a zsíron. Mikor kisült a zsírja, kivesszük a pörcöt a lábasból. A zsírra dobjuk az apró kockára vágott vöröshagymát és megdinszteljük...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Közepes
share
Kechupos hús cseréptálban
Kechupos hús cseréptálban

A római tálat beáztatjuk, legalább 20-30 percre, hogy alaposan megszívja magát. Felkarikázzuk a kolbászt, megpucoljuk a hagymát és vékony karikákra vágjuk, lereszeljük a sajtot. A...

Elkészítési idő: 2-2 és fél
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk