menu

Családireceptkönyv.hu

Szalámi


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Csabai paprikás szalámi

10 kg sertéshús (tarja, lapocka)
21-25 dkg finom só ízlés szerint
10 dkg édes-nemes paprika
5 dkg erős paprika
4 dkg őrölt bors
10 g őrölt kömény
5 g egész kömény
5 dkg lemixelt fokhagyma
15 g salétrom só
10 g porcukor

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Disznóvágás,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Erika
Mícs
Mícs

A háromféle húst kockákra vágjuk, majd kétszer ledaráljuk a hagymával és fokhagymával együtt. Ezután a szódabikarbónával, a sóval, a borssal, a fűszerpaprikával, a csomborral, a na...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Zsemlés májas hurka
Zsemlés májas hurka

1. A tokaszalonnát, szalonnafélét, az apróhúst sós vízben puhára főzzük. 2. A májat nyersen apró lyukú húsdarálón ledaráljuk. 3. Ha a húsfélék puhára főttek, szintén ledará...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: András
Tenkei Tata véreshurkája
Tenkei Tata véreshurkája

Ugyanúgy készül, mint a májashurka, fontos, hogy a vért nem kell megfőzni!

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Nagy
Fantasztikusan finom házi kolbász, füstölés nélkül
Fantasztikusan finom házi kolbász, füstölés nélkül

Elkészítés: A hús 1/4 részét daráljuk le, a megmaradt húst és a szalonnát pedig vágjuk apró kockára (darálhatjuk az egészet nagyobb lukú darálón.). Készítsük elő a belet: szükség...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk