Hurka
Kolbász
Burgonya
Zsír v. olaj
Tepsi
A tepsibe teszel zsírt vagy olajat. A burgonyát kettőbe vágod és egyszerre beteszed sülni a hurkával és a kolbásszal.
Amikor megsültek kiveszed és tálalod.
Zsírt szoktam használni ilyenkor, mert utána leszűröm és lesz egy üveg piros zsírom amit kenyérrel nagyon szeret a család.
1. Keverd össze a mustárt az olajjal, a zúzott fokhagymával, a pirospaprikával, a borssal és a sóval, majd kend be vele a karajszeleteket. 2. Fedd le, és rakd a hűtőbe. A legjob...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A hússzeletek mindkét oldalát bekenem sós, borsos, fokhagymás olajjal. 2. A burgonyát megtisztítom, és hasábra vágom, majd egy olajozott tepsibe teszem. 3. Ráfektetem a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmossuk és szeletekre vágjuk, majd egy tálba tesszük. Átkenjük olajjal és sózzuk, borsozzuk, hagyjuk állni 20-30 percet. Közben a paradicsomot a zellerlevéllel és 3 fokhag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hússzeleteket kiklopfoljuk. Bepanírozzuk, majd kisütjük. Minden húshoz sütünk egy tükörtojást, ami majd a hússzeletekre rakunk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű