Hurka
Kolbász
Burgonya
Zsír v. olaj
Tepsi
A tepsibe teszel zsírt vagy olajat. A burgonyát kettőbe vágod és egyszerre beteszed sülni a hurkával és a kolbásszal.
Amikor megsültek kiveszed és tálalod.
Zsírt szoktam használni ilyenkor, mert utána leszűröm és lesz egy üveg piros zsírom amit kenyérrel nagyon szeret a család.
Először is, a hentessel hosszában kettévágatjuk a körmöket. Otthon pedig nekiállunk jól megpucolni. Késsel jól megkapirgáljuk és gázon lepörzsöljük az utolsó kis szőrt is róla. Azt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított húst ujjnyi vastagságú szeletekre vágjuk, enyhén kiklopfoljuk. A megpucolt hagymát felaprítjuk, és a zsíron megdinszteljük. A hússzeleteket egyenként meg...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA darált húsba elkeverni a tojást, sóval, borssal ízesíteni, hozzá adni a piros paprikát és a szükséges zsemle morzsát. A kuglóf sütőt kiolajozzuk és jól bele nyomkodjuk a húst....
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA húst alaposan megtisztítjuk, kicsit lecsepegtetjük és kissé kiklopfoljuk. Egy egész nagy tepsit kikenünk olajjal és belefektetjük a húsokat. Meghintjük sóval, borssal. Addig h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű