2,5kg. oldalas,
zúzott fokhagyma,
só,
bors,
sertéssült fűszervarázs,
zsír.
Elkészítés:
Az oldalast megmossuk és összevágjuk kisebb darabokra. Sózzuk, borsozzuk, ízesítjük fűszervarázzsal, zúzott fokhagymával. Egy tepsiben tesszük zsír, és egy kis víz hozzáadásával.
Alufóliával lefedjük, majd 180 fokon 90 perc alatt puhára pároljuk. Ha megpuhult, levesszük a fóliát és 10 perc alatt szépen megpirítjuk.
A töltötthús sütése 190 C fokos sütőben 40 - 45 perc légkeverés módban alufóliába göngyölve. Ezek után már fólia nélkül 10 perc 230 C fokos ütőben úgyszintén légkeverés módban. A g...
Elkészítési idő: 90 perc1. A hússzeleteket kiklopfoljuk és sózzuk, borsozzuk. 2. A burgonyát meghámozzuk, nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük, és legalább fél óráig állni hagyjuk. 3. Ezután kissé k...
Elkészítési idő:• A megtisztított húst vékony csíkokra vágjuk, hagyjuk kicsit lecsöpögni. A zöldségeket megtisztítjuk, a vöröshagymát nagyobb kockára, a paradicsomot nagyobb darabokra vágjuk. A sz...
Elkészítési idő: 1-1.5 óraA húst felkockázzuk,megmossuk. Egy tepsibe szórjuk a felkockázott szalonnát, rá a szeletelt hagymát, majd a húst. Kevés vízben kikeverjük a fűszereket és a gulyáskrémet, majd a...
Elkészítési idő: