burgonya,
8 db. virsli,
30 dkg. füstölt főtt császárszalonna,
30 dkg. sajt,
900 gramm tejföl,
petrezselyemzöld,
só,
bors.
A krumplit egy kicsit elősütöttem, majd beletettem egy zsírozott tepsibe. Sóztam, borsoztam és megszórtam aprított petrezselyemzölddel. A szalonnát kisebb darabokra vágtam és rátettem az ízesített krumplira.
A virsliket bevágtam jó félig és egy csík sajtot tettem a résekbe.
A tejölt sóztam borsoztam tettem bele aprított petrezselymet, majd rákentem egyenletesen a virslikre. A maradék sajtot lereszeltem és megszórtam vele az egész rakottast.
Addig sütöttem amíg a sajt is megpirult.
Jó étvágyat kívánok.
A kifliket karikákra vágjuk, leöntjük vaníliás cukorral ízesített forró tejjel. Ha kissé megszívta magát, szűrőkanállal kiemeljük, lecsöpögtetjük és kivajazott tepsibe rakjuk. Réte...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű8 tojást megfőzünk, hideg vízbe tesszük, majd megpucoljuk, 4 felé vágjuk. 1 nagy fej felaprított hagymát megdinsztelünk, pirospaprikát és egy feldarabolt paradicsomot adunk hozzá....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszerakjuk a hozzávalókat egy nagy edényben, mixergép dagasztóspiráljával dagasztjuk, amíg össze nem áll a tészta. Utána letakarjuk és hagyjuk kelni egy picit. Olajos kézzel gombó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk, és felkockázzuk. A burgonyát egy lábosba tesszük, felöntjük annyi vízzel ami ellepi, és megsózzuk. Fedő alatt puhára főzzük. A vörös hagymát finomra vágjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű