Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Krumpliáfgyon, szalonnán sült sajtos virsli tányéron


Írta:

Elk. idő: 1,5-óra
Adag: 4
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:



burgonya,
8 db. virsli,
30 dkg. füstölt főtt császárszalonna,
30 dkg. sajt,
900 gramm tejföl,
petrezselyemzöld,
só,
bors.


Elkészítés:



A krumplit egy kicsit elősütöttem, majd beletettem egy zsírozott tepsibe. Sóztam, borsoztam és megszórtam aprított petrezselyemzölddel. A szalonnát kisebb darabokra vágtam és rátettem az ízesített krumplira.
A virsliket bevágtam jó félig és egy csík sajtot tettem a résekbe.
A tejölt sóztam borsoztam tettem bele aprított petrezselymet, majd rákentem egyenletesen a virslikre. A maradék sajtot lereszeltem és megszórtam vele az egész rakottast.
Addig sütöttem amíg a sajt is megpirult.
Jó étvágyat kívánok.

Krumpliáfgyon, szalonnán sült sajtos virsli tányéron

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Mákos guba
Mákos guba

A kifliket karikákra vágjuk, leöntjük vaníliás cukorral ízesített forró tejjel. Ha kissé megszívta magát, szűrőkanállal kiemeljük, lecsöpögtetjük és kivajazott tepsibe rakjuk. Réte...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tímea
Tojáspörkölt krumpligombóccal
Tojáspörkölt krumpligombóccal

8 tojást megfőzünk, hideg vízbe tesszük, majd megpucoljuk, 4 felé vágjuk. 1 nagy fej felaprított hagymát megdinsztelünk, pirospaprikát és egy feldarabolt paradicsomot adunk hozzá....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Lángos GM
Lángos GM

Összerakjuk a hozzávalókat egy nagy edényben, mixergép dagasztóspiráljával dagasztjuk, amíg össze nem áll a tészta. Utána letakarjuk és hagyjuk kelni egy picit. Olajos kézzel gombó...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kolbászos burgonya őzgerincben
Kolbászos burgonya őzgerincben

A burgonyát meghámozzuk, és felkockázzuk. A burgonyát egy lábosba tesszük, felöntjük annyi vízzel ami ellepi, és megsózzuk. Fedő alatt puhára főzzük. A vörös hagymát finomra vágjuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk