menu

Családireceptkönyv.hu

Párizsiasan sült karaj-másképpen.


Írta:

Elk. idő: 1
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



4 db karaj,
só,
bors,
5 db. tojás,
sertéssült fűszerkeverék,
liszt,
aprított petrezselyemzöld,
olaj a sütéshez.

Elkészítés:



A karajszeletejet klopfolom majd sózom, borsozom. A tojásokat felütöm, beleteszem a fűszerkeveréket, petrezselyezöldet, és felverem. Majd teszek bele annyi lisztet, hogy sűrű tojásos masszát kapjak Ebbe a masszába mártom bele a sózott, borsozott hússzeleteket és lassú tűzön kisütöm. Rizi-bizi, sült burgonya illik hozzá,
Jó étvágyat kívánok.

Trükkök, tippek, praktikák:


Figyeljünk arra, hogy a tojásos massza elég sűrű legyen, hogy a húson szépen rajta maradjon.

Párizsiasan sült karaj-másképpen.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Sacko
Dupla baconös karaj zöldfűszeres mackósajttal
Dupla baconös karaj zöldfűszeres mackósajttal

A snidlinget, bazsalikomot és a chilit apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott snidlinget, bazsalikomot, és chilit elkeverjük a mackósajttal. Ízesítj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Kuruc pecsenye
Kuruc pecsenye

A húsokat kiklopfoljuk, sóval, borssal fűszerezzük, ezután vékonyan bekenjük mustárral. 4 hússzeletre rátesszük a szeletelt füstölt tarját, majd lefedjük a másik 4 hússzelettel, és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Ruman Imre
Jóasszony szelet
Jóasszony szelet

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Tegyük félre, amíg a raguhoz előkészülünk. A gombát mossuk meg, vágjuk szeltekre vagy kockákra. A szalonnát apró kockákra dara...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Oldalas - Oldalas szalonnával sütve
Oldalas - Oldalas szalonnával sütve

1. Az oldalason a bőrt bevagdossuk, a húst befűszerezzük. 2. A hagymákat megtisztítjuk. 3. A szalonnát keresztben és hosszában sűrűn bevagdossuk. 4. Az oldalast bőrrel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk