zöldbab,
sárgarépa,
zeller,
tejföl,
fehérrépa,
kisebb fej vöröshagyma,
csokor friss petrezselyem,
pirospaprika,
púpos evőkanál liszt,
só, őrölt bors,
parasztkolbász karikázva,
burgonya kockázva.
A zöldségeket tisztítsd meg alaposan, a répákat karikázd fel, a hagymát kockázd, a zöldbabot pedig vágd két-három centiméter hosszú darabokra. Ha mindezzel kész vagy, vedd elő a célnak megfelelő fazekat, olajon dinszteld meg benne a hagymát, majd ha már szép üveges, akkor add hozzá a többi zöldséget is és a kolbászt- a petrezselymet még ne, sózd meg, szórd rá a pirospaprikát is, és öntsd fel vízzel és főzz mindenkit puhára. Én tettem bele tésztát is.
Jó étvágyat kívánok!
Megsütjük a sütőtököt: hosszában félbevágjuk, a magját kikaparjuk, majd 200 Celsius-fokos sütőben kb. 1 óra alatt teljesen puhára sütjük (a húsa pürésítve kiválóan fagyasztható is,...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: Könnyűa disznó húst kockára vágtam......a hagymát megpucoltam és nagyon finomra megvágtam......a répákat megpucoltam majd hosszúkásra vágtam a 2dl olajon a hagymát megdinszteltem majd b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, kevés olajon üvegesre pároljuk, felöntjük vízzel, Hozzáadjuk a meghámozott, kockára vágott krumplit, sóval, borssal fűszerezzük, 20-30 perc...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesMegtisztítjuk a gombákat. Kb. 10-15 egyforma fejet félreteszünk, a többit feldaraboljuk. A vöröshagymát felaprítjuk, és egy kis olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a gombát, és egy...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Nehéz