1 l paradicsomlé
1 kanál liszt
pici olaj
só
cukor
víz
tészta
Kevés olajon elkészítjük a rántást, majd felöntjük paradicsomlével, ha szükséges vízzel hígítjuk. Mehet hozzá a só, cukor. 15-20 perc alatt készre főzzük.
A gombát megtisztítjuk, megmossuk és apró darabokra vágjuk. A vöröshagymát is felaprózzuk, majd a vajon a gombával együtt megpirítjuk. Hozzáadjuk a borsot, a sót, meghintjük liszt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Lépés 1 Vágjuk le a spárga végeit, hámozzuk le a fás részeket. Vágjuk le a tetejüket is, ezeket tegyük félre. Vágjuk a többi részt kisebb darabokra. Vágjuk apróra a h...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA vöröshagymát finomra vágjuk, a fokhagymát lereszeljük. A répákat megpucoljuk és felkarikázzuk. A karfiolt rózsáira szedjük. Az olajat felforrósítjuk, hozzáadjuk a vörösh...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: KönnyűHideg vízben alaposan átmossuk a káposztát. Kockázzuk fel a csülköt, és a kolbászt is. Feltesszük a tűzhelyre a káposztát, a vízzel felengedve, babérlevéllel, felkockázott fü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű