70 dkg málna,
3 dl tejszín,
1 db citrom,
1 db narancs,
4 dkg vaníliás cukor,
15 dkg kristálycukor,
őrölt fahéj.
A megmosott málnából a legszebb szemeket kiválogatjuk, és félretesszük. A többit meghintjük őrölt fahéjjal, vaníliás cukorral és kristálycukorral. Hozzáreszeljük a narancs és a citrom héját, majd a gyümölcsök levével meglocsoljuk. Az egészet felöntjük 5 dl vízzel, hozzáadjuk a tejszínt és a tejet, majd felforraljuk. Ezután az egészet leturmixoljuk, és átszűrjük.
A levest a kiválogatott málnaszemekkel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Káposzta torzsáját kivesszük, leveleit laskára vágjuk. Burgonyát és a húsos szalonnát felkockázzuk. Virsliket felkarikázzuk. Kevés olajon átpirítjuk a virslikarikákat, kiszedjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepesa csirkeaprólékot feltesszük főni a hagymával, fokhagymával, valamint sóval, borssal amíg főni kezd, előkészítjük a zöldségeket, lehet reszelni, kockázni, karikázni, vagy egy rész...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA babot egy éjszakára áztasd be, így sokkal finomabb lesz. A csülköt a babbal együtt tedd fel főni körülbelül két és fél liter vízben, majd kezdd el megpucolni a zöldségeket. Amely...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűolaj+hagyma--párolom+hús--párolom+fűszer+bab--vízzel felöntöm+ a végén berántom.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű